Dreams do come true #46

FÖRRA DELEN:

Mamma kom upp och frågade om vi ville hänga med bort till morfars nya hus, och så att jag får hälsa på farmor och farfar också, och det ville vi ju såklart. När vi kom dit så hälsade jag på dem och vi prata ganska länge, jag hade ju saknat dem jättemycket! Och morfar och farfar hade redan vant sig med varandra, dem trivdes verkligen jättebra ihop, och morfar älskade hans nya radhus. Efter en timma var jag och Justin på väg därifrån, ensamna hem till honom, han skulle äntligen få visa sitt nya hus, och på vägen dit visade han våran skola.

- I'm so glad you are finally here at me my beautiful! I've longed so long now. Sa han och log generat mot mig.
- Aw. I'm really glad to be here with you too. Evereything is gonna be awesome. Sa jag glatt, och log mot honom.
Efter ungefär fem minuter stannade vi utanför ett rikitgt fint och mysigt hus.
- Is this yours Justin? Undrade jag och kollade på huset.
- Yes honey. This is where i live! Sa han stolt.
Vi gick in, och jag gick med munnen öppen, det enda som kom ur min mun var "Oooh" & "Wooooow".
- You like it? Sa han och blinkade mot mig.
- Like!? LOVE! Sa jag och kastade mig i hans säng när vi kom in hans rum. - WOOOOW! Nice room Bieber.
- Thank you haha. You are so cute. Sa han och kastade sig i sängen bredvid mig. Han gav mig en puss på näsan, sedan låg vi där och bara myste och njöt av varandras sällskap, så som vi saknat varandra.
Han var verkligen det bästa jag hade, och nu kände jag mig så trygg och glad. I hans famn.
- So what should we do today? Not so much hah? Undrade jag sedan.
- No, today we're just taking it easy. I'll help you unpack some of your boxes, then i thought we could take a walk and eat something out. Then talk to Kenny. And then we can maybe sleep at you ore me? Sa han och log mot mig.
- It sounds... Awesome! Sa jag  glatt. Han skrattade.
- So, shall we go then? Undrde jag sedan. Han nickade och reste sig upp.
Sedan sträckte han handen mot mig och hjälpte mig upp. Han kysste mig lätt på munnen, sedan gick vi ner, hand i hand.
.
Lite senare när vi packat upp lite ur mina flyttkartonger beslöt vi oss för att promenera till det där caféet han pratade om. Jag kände mig pirrig i hela kroppen när jag var med honom, jag var så underbart kär!
Väl på caféet beställde jag en Cesar sallad & en hallon-smoothie. Justin tog en grillad macka och ett glas juice.
Vi satt och snackade i många timmar om allt vi hade missat. Vi snackade även en del om min födelsedag som är på fredag! Jag längtar till den! Efter vår fika skulle vi och träffa Kenny och snacka lite om hur det skulle gå med dem där tjejerna.
-
' med kenny ':
- Hi Kennyboi! Sa jag och gav han en kram
Han skrattade och kramade tillbaka.
- How are you Sarah? Undrade han vänligt.
- I'm good! But how is it going, with you know, the girls? Undrade jag försiktigt.
- We're really close now! I think we are gonna get them soon. But i have to warn you, don't go self to places too much. You never know if they can be there. And i've recived som texts from them, and i texted back. Now they are not writing beacuse ther are afraid of me. But it's okay. I'm gonna be with you and Justin as much as possible.
So much that you may puke on me! Tillade han och skrattade.
- Haha Kenny! Never too much of you. Sa Justin och skrattade. Jag stämde in och snart skrattade vi alla.
.
Vi bestämde oss för att vi skulle sova hemma hos Justin. Och när vi äntligen kom hem till hans rum, kom jag plötsligt på; Just det, lilla Olivia! Tjejen på flygplanet! Henne måste vi ju ringa!
Så jag berättade hela historien för Justin. Han blev glad och sa att vi såklart skulle ringa henne.
Klockan var ju bara åtta på kvällen, så hon sover nog inte. Vi satte på dolt nummer och ringde upp.
*Beep....Beeep....Beep*
Efter tre signaler svarade hon.
- Hi! It's Olivia. Sa hon glatt.
- Hi Olivia. It's me, Sarah. Sa jag.
- SARAH!!! Hiii! I'm so glad you are calling me! How are you? Are you in Atlanta now? Undrade hon ivrigt.
- Haha hi! I'm really good! And yes i'm in Atlanta right now. How are you doing?
- I'm great now that you are calling! Sa hon och fnissade.
- Oh really? Then i think you are gonna be even more happy now.. Sa jag och räckte telefonen till Justin.
- Hello? Sa han.
- Yes it's me, Justin.
Sedan hörde man han skratta. Jag log för mig själv och satte på hans dator. Jag gick in på min twitter och facebook och skrev:
"I'm in Atlanta now every1. Just chillin' with my lovely boyfriend @Justinbieber. Love u"
och facebook:
"Hej alla mina söta vänner! Hoppas ni har det bra. Jag har är i Atlanta hos min underbara pojkvän och har det bra. Saknar er redan! Puss & Kram"
När Justin pratat klart med Olivia ringde jag Bella & Cassie och snackade med dem en stund.
När Justin sedan märkte att jag gäspade tvingade han mig att lägga mig.
- Goodnight the best girl in the world. Sa han och pussade mig.
- Goodnight the best boy in the world. Sa jag och pussade tillbaka honom.
Sedan somnade jag i hans armar, så trygg det bara gick att bli...

Aaaaw!
Gullig del va!? :D Sorry för att den inte är jättelång. Men hinner tyvärr inte mer. Klockan är 01 på natten, måste sova för imon ska jag upp tidigt. Ska ju till Danmark med Sofie på Justin Bieber konserten!
Hoppas vi träffas där. Kom gärna fram och säg hej :D Vi åker med 9:o båten från Göteborg. (Stena Line)
-
16 KOMMENTARER FRÅN OLIKA PERSONER INNAN NÄSTA DEL SOM KOMMER NÄR VI ÄR HEMMA IGEN OM DET INTE FINNS INTERNET DÄR :) Puss & Ha det nu superbra!
Nästa gång vi skriver har vi sett Justin Bieber live. Amazing :D

Bara ett litet tillägg.

Vi kämpar och kämpar för att vi tycker det är kul och för att ni ska få ha en så bra lässtund som möjligt.
Men vi tar lite illa vid ibland, då vi får många kommentarer som det bara står "mer!!" på... visst, vi vet att ni vill ha mer för ni tycker den är bra, men hur kul tror ni det känns när man jobbat och jobbat med en del i ibland flera timmar, och så får vi lixom inget för det.. Precis som bah, ah men nästa tack? När ni precis suttit och läst något som har tagit en timma.
.
Så snälla, skriv mer än bara "mer", skriv vad ni tyckte om det, var som behövs förbättras, vad vi gör annorlunda, vad som är extra bra med våran novell, snälla bara skriv ngt mer än "mer". TACK på förhand beliebers :D<3

Dreams do come true #45

FÖRRA INLÄGGET:
Efter middagen så var klockan runt sju och vi bestämde oss för att gå våran sista promenad tillsammans. Bella och Cassie kramade om mamma, pappa och morfar rejält och sen gick vi ut. När vi gått runt i området där vi bott i alla våra år, i två timmar, så fick jag ett sms av mamma där det stog att jag måste börja traska hemmåt. Vi satte oss på en bänk och snackade i någon minut till. Sen började det jobbiga.
________________________________________________________________________________________________
- Jag antar att vi måste säga hejdå nu? Frågade Cassie ledsamt och alla tittade ner och höll på med sina händer för att hindra tårarna för att rinna.
- Mmm.. men tjejer. Tänk såhär, vi har varit bästsisar så långt jag kan minnas, och jag har aldrig ångrat en minut av det vi gjort tillsammans, och nu ska jag ifs flytta men jag tänker inte låta dessa åren bara försvinna, vi har inte haft såhär roligt för att det sen ska ta slut, för det ska det inte. S-B-C, forever. Kommer ni ihåg det vi ristade in i trädet? Det kommer aldrig försvinna därifrån, det är inristat där, precis som det är i mitt hjärta. Så jag tänker inte en flytt förstöra våran vänskap, aldrig i hela mitt liv. Vi ses ju redan på fredag, och sen får vi snacka varenda dag på skype och jag lovar att uppdatera facebook och twitter ofta! Gruppkram?
- Åhhh, jag kommer sakna dig så jävla mycket, men du har rätt, precis som det är inristat i det trädet, är det inristat i våra hjärtan. Sa Bella när vi kramades och Cassie fortsatte:
- S-B-C, forever.
.
Jag måste verkligen lunka hemmåt nu, men jag smsar er imon innan jag åker och så snackar vi på skype imorgon så att ni får se mitt nya rum, okej?! lova?! Sa jag allvarligt.
- Vi lovar!! Och förresten, vi kommer nog se dig en hel del i tidningar och på internet också tjejjen! Sa Bella och log sådär busigt.
- Haha tänker du på alla papparazzis eller? Log jag likadant tillbaka.
- Haha jepp! Och du förresten, Justins bästa kompisar, Ryan och Chaz, hehe, kan inte du typ snacka med Justin om dom typ kan komma eller något? Hehe dom är ruskigt snygga! Utbrast Bella, fast generande.
- Haha ja, till min födelsedag, fyfan vad kul det skulle vara! Jag ska snacka med Justin imon om det! Svarade jag.
- Pixpax för Chaz sa Cassie!
- Pixpax för Ryan!! Sa Bella snabbt, precis som att jag skulle ta honom före.
- Haha ja, jag hade inte precis tänkt ta honom före Justin. Sa jag och smågrinade mot dem.
- Haha men ändå! Svarade hon snabbt tillbaka.
- Men tjejer, jag måste verkligen gå nu! Jag älskar er och vi syns på fredag, okej? Sa jag och fällde en tår, och vi kramades en gång till. Sen vände jag mig om och började gå hemåt. Det var dem jobbigaste stegen jag någonsin tagit, efter en stund vände jag mig om, men dom var borta. Jobbiga tankar snurrade runt i mitt huvud men jag orkade inte börja gråta nu så jag försökte glömma av det och så började jag jogga hem istället, på vägen sprang jag snabbt in till mormors grav, pussade på den och hälsade att jag snart var tillbaka, för att slippa börja gråta igen sprang jag snabbt därifrån igen och eftersom det fortfarande var en bit hemma så var jag hemma efter hela femton minuters joggande.
.
- Oj vad har du gjort kära barn, sprungit ifrån en varg? Frågade morfar ironiskt när jag pustade ut på altanen där han satt med en ölburk i handen och njöt av kvällssolen.
- Haha morfar! Nej jag kände bara för att springa hem istället för att gå för vi var ganska långt härifrån. Hur känns det nu då, är di redo för imorgon?
- Hur det känns, jag det känns väl bra, vi var på mormors begravning förut och hon hade det bra, så det ska väl bara bli kul med ett äventyr.
- Aww du är så söt morfar, jag hälsade precis på henne med och allting var fint! Men jag kommer strax, ska bara fixa lite i mitt rum! Sa jag och sprang upp på mitt rum, bytte om till pyjamas och tvättade bort sminket, sen sprang jag till köket och gjorde ett glas oboy som jag sedan drack upp på altanen med morfar.
- Vet du var mamma och pappa är? Frågade jag.
- Jag tror att dom är nere i källaren och fixade någonting. Förresten, hur är det nu med att ha en partner som är så känd?
- Haha partner, du är väl för söt morfar, jo men det funkar faktiskt bra, det är rätt kul, fast ibland är det lite jobbigt, han får ju inte vara ifred så ofta och så.. men samtidigt gör han ju det han älskar.
- Jag har aldrig hört grabben på riktigt ju, du kan väl bjuda hem honom någon dag så jag får se honom? Frågade han med sin söta göterborska-dialekt.
- Haha självklart ska jag göra det, förresten, skulle du bo i närheten av farmor och farfar?
- Japp, i samma radhus som dem, faktiskt i det bredvid, vi hade en sån tur att dem som bodde där innan flyttade så nu ska vi allt bo grannar i resten av våra liv!
- Haha vad roligt då! Men nu börjar det bli lite kallt, ska vi gå in eller?
- Ja det gör vi nog rätt i.
.
Efter några minuters snack vid köksbordet var mamma och pappa också med i samtalet men sen avbröt mamma med det hon alltid ska göra:
- Sarah nu är klockan halv elva, jag tror du får börja göra dig i ordning och sova nu, för vi har en otroligt lång dag framför oss imorgon! Och dessutom är det sista dagen du sover i din säng, vi med för den delen.
- Va? Ska vi inte ta med den? Frågade jag.
- Nej vi kom fram till att det var både enklare, billigare och roligare att vi får nya i det nya huset, och så har vi ju haft dem i ett par år ni så ja, detta blir din sista natt i den sängen. Svarade pappa.
- Jaha, vad trevligt då, men godnatt på er, väck mig klockan sju imon så jag hinner med allt innan vi åker! Sa jag och pussade dem alla tre innan jag gick upp till badrummet för att borsta tänderna.
.
När jag gick in på mitt tråkiga rum med endast en säng, lampa, resväska, handväska och laptop så hörde jag att jag fick ett sms, det var från Justin:

"Hello there sweety!
Skype? ;)
Kisses from Justin<3"
Jag svarade inte utan loggade direkt in på skype och han ringde mig med en gång, vi satte på video och micarna.
-Heeeeeeeeey Justin, you are so cute, hihi!
- Hahaha, no but you are, haha.
- Anyway, I gotta sleep soon, but are you at the airport at 10.00 am?
- Yepp! Justin, Pattie and Kenny!
- Haha you are so strange!
- You wanna know why?
- Uhmm.. yes?
- Because I miss you so much!
- Aww, Justin I miss you to! Sa jag och jag gäspade och insåg hur trött jag verkligen var.
- Opps, I really gotta go now.. but see you tomorrow! I love you the most!
- Okey, goodnight mest girl in the world, my favourite girl. Sa han och började sjunga på den låten och jag doooog hur sexig hans röst lät när han var sådär hes.
- OMG Justin! Stop singing so goood, haha!
- OMB, okey, for you I can. Sa han flirtigt och började sjunga jättekonstigt.
- Haha good! Goodnight!
- Goodnight, love you!
- Love you more! Sa jag och loggade ut snabbt innan han skulle säga något i stil med "no I love YOU more" för nu vann ju jag, haha. Jag packade ner datorn i resväskan och somnade snabbt där efter.
.
- Sarah det är dags nu, upp och hoppa! Idag ska vi flytta till USA och idag ska du få träffa Justin!
- När mamma sa Justin så flög jag upp ur sängen och hon skrattade åt mig.
- Packa ner din kudde och ditt täcke i din resväska så att vi kan bära ut den i bilen.
- Men lampan då?
- Du har haft den sen du var typ sju år, vill du ha med den?
- ÄÄh ja? Jag fick den av mormor på min sjuårsdag, tror du jag slänger den eller?
- Ja det är sant, men packa ner den med då, haha! Sen står det fruksot framme som du får ta, vi åker om 40 minuter.
.
Jag gjorde som hon sa och fick skynda mig på lite eftersom hon väckte mig senare än vad vi bestämde, ovanligt? Nej. När jag bytt kläder och var klar med resväskan bar jag ner den i köket och sen åt jag en macka och ett glas oboy. Snabbt sprang jag upp på mitt rum där det endast fanns en handväska kvar som jag skulle ha med mig, tog med den in på badrummet och tog upp lite smink ut den som jag fixade snabbt med. Sen borstade jag håret, sprutade lite parfym och sen innan jag sprang ner för trappan, tog jag farväl av mitt rum.
.
Tio timmar senare, framme på flygplatsen i Atlanta.
Vi gick av planet och jag var faktiskt inte alls trött för jag hade sovit väldigt mycket på planet, just nu var jag bara så spänd på att äntligen på träffa Justin igen!
- Haha lugna ner dig tjejen! Sa pappa när han såg hur jag hoppade upp och ner och fram och tillbaka.
- Men neej pappa jag har saknat Justin så mycket, haha!
- Men du får ändå vänta tills vi hämtat våra resväskor för här är han inte, haha.
- Nej men oj vad jobbig du måste vara nu då, haha!
.
Efter fem minuter hade jag, mamma, pappa och morfar hittat våra resväskor och vi gick mot utgången där Justin, Kenny och Pattie skulle stå och möta oss. Dem skulle nämligen köra oss till våra hus och visa oss lite vart affär, bensinmack och andra viktiga saker vi behöver veta ligger här i Atlanta. Framme vid vårat hus skulle även våran nya bil stå, eftersom vi sålde våran gamla i Sverige innan vi begav oss av.
.
Rätt som det var utbrast mamma:
- Nämen titta Sarah, där har vi väl din pojkvän? Sa hon och jag blev helt ifrån mig.
- OMG JUSTIN!!!!!! Skrek jag så folk runt omkring tittade konstigt på mig och han hörde det även han och så sprang vi mot varandra, och gav varandra världens längsta kram. Kramen tog aldrig slut verkade det som så jag började pussa honom på kinden, nacken, överallt, jag var så lycklig, och han gjorde detsamma!
- Can´t believe your here, I´ve missed you so much Sarah!!
- Same here, and now we never have to say goodbye anymore, I´m so happy! Sa jag och kramade honom några gånger till, jag hade helt glömt av dem andra men sen hörde vi hur våra föräldrar började skratta.
- Haha ooops, well this is my grandfather his name is Rune, and this is Justin, the guy who sings so good, haha, and this is his mother Pattie and his lifeguard Kenny! Sa jag och presenterade dem för varandra, dem hade ju aldrig träffat varandra innan.
- Hello, Rune! Sa Pattie och Kenny när dem skakade hand med honom.
- Hello hello, svarade han med den sötaste rösten och dialekten någonsin, jag och Justin kunde inte låta bli att skratta.
.
Än så länge var vi inte attackerade av fans eller papparazzis vilket var väldigt skönt, så vi skyndade oss på bort mot bilen. När vi lastat in allting så började Pattie, Justin och Kenny visa oss lite vad som fanns i Atlanta och så, sen visade dem vart deras hus låg. Det var gigantiskt och hur fint som helst! Sen körde vi hem till mitt blivande hus. Jag tappade nästan hakan när jag såg det, och det gjorde mamma, pappa och morfar med.
- Oh...My...God! Skrek jag och kastade upp bildörren och sprang fram till vår ytterdörr.
- IS THIS OUR NEW HOUSE?! Skrek jag och alla kom efter mig.
- Haha yepp, nice huh? Svarade pappa och trodde han var cool eller något för att han pratade på engelska.
- OMG!!! Var allt jag kunde säga. Pattie gav pappa våra nycklar och sen låste han upp dörren. Nu tappade jag verkligen hakan! Först kom vi in till världens finaste hall, otroligt stor var den och så fanns det ett jättefint vardagsrum där, och ett otroligt snyggt kök! När jag gått runt i hela huset och beundrat varenda rum, så återstod mitt.
- So Sarah are you ready to see your room now? Frågade Justin mig och tog mig i handen och ledde mig någonstans innan jag ens hunnit svara.
- Yes but how could you know where it is? Frågade jag honom och följde med vart han ledde mig.
- I´ve been here before, had to test your bed, haha. Sa han och log flirtigt mot mig och jag kunde inte motstå att pussa hans bedårande läppar.
- Now close your eyes. Sa han och öppnade en dörr vilket var till mitt rum, han ledde in mig och sen fick jag öppna ögonen. Jag kunde inte tro att det var sant! Jag hade en grymt stor säng, en egen soffa, ett eget badrum och en egen walk-in-closet!
- AAAAAAAAAHHHH OMGOMGOMG, look at this!!!! Justin look! Jag var helt ifrån mig, fast på ett bra sätt, jag började hoppa i sängen och sprang fram och tillbaka överallt, och Justin gjorde detsamma. Dem andra kom upp och började skratta åt oss.
- Visst valde vi fina saker? Och vad skönt att dem där flyttgubbarna kunde göra allt detta åt oss, så vi slapp inreda allting själv? Frågade mamma.
- Haha speak english so they understand, haha! But yes, you have choosed really nice things! Thanks to everyone! Sa jag och kastade mig i sängen. De andra gick ner och Justin la sig brevid mig.
- I have really missed you, and now you are here, in Atlanta, I´m so happy Sarah, so grateful that I have you, I love you. Sa han och la sig över mig och kysste mig. Jag ville inte avbryta världens bästa kyss genom att babbla på så jag besvarade den och sen låg vi bara och myste i min säng, i några minuter.
Mamma kom upp och frågade om vi ville hänga med bort till morfars nya hus, och så att jag får hälsa på farmor och farfar också, och det ville vi ju såklart. När vi kom dit så hälsade jag på dem och vi prata ganska länge, jag hade ju saknat dem jättemycket! Och morfar och farfar hade redan vant sig med varandra, dem trivdes verkligen jättebra ihop, och morfar älskade hans nya radhus. Efter en timma var jag och Justin på väg därifrån, ensamna hem till honom, han skulle äntligen få visa sitt nya hus, och på vägen dit visade han våran skola.
______________________________________________________________________________________________
WOOOOHOOO! Nu har hon äntligen flyttat in och dem har träffats igen! Härligt va? :D
Nu fick ni ju ett galet långt kapitel så nu tycker jag att vi förtjänar minst 15 kommentarer innan ni får nästa, men det vet jag att ni klarar, tänk bara på att kommentera efter att ni läst, som tack för att vi skriver åt er :)


Dreams do come true #44

FÖRRA DELEN:
Jag tog mina nycklar, plånbok, solglasögon och stoppade ner det i min väska. Sedan sprang jag till bussen & jag hann precis med den! När jag sedan kom till caféet blev jag förvånad.. Det var faktiskt ganska många där..
Väldigt många...
________________________________________________________________________________________________
Dem första jag såg var Bella och Cassie och jag började skratta lite över att just dem var där, sen bakom dem såg jag några från min klass, och några från gatan, men vilka var resten?
- TJA SARAH, du är typ som kändisen själv här ju, ser du hur många som kommit hit för din skull? Var Bella tvungen att halvskrika då det var rätt så hög ljudvolym.
- HAHA eeh, vad är det här?! Frågade jag lite smått oroligt, det var ju typ 20 pers som jag inte ens kände!
- Asså ärligt talat så tror jag att du har lite fans eller vad man ska säga, jag menar du är ju Justins flickvän! Utbrast Cassie.
- Ahh, men vad ska jag göra?! Jag visste inte att det skulle bli så många, herregud jag hatar att ha all press på mig! Sa jag och fick lite smått panik men bestämde mig ändå för att ta tag i det hela så jag ställde mig på en bänk och alla personer på runt 30-40 stycken samlade sig runt mig. Jag harklade mig.
.
- Ehm.. ja hej. Jag visste inte att så många skulle komma men ja, det var väl trevligt, hehe! Jag förstår inte varför ni.. där bak är här för jag vet nog inte vem ni är.
- BELIEBERS!!! Skrek en tjej och resten av tjejerna som var okända höll med henne.
- Hehe jaha, jag tänkte väl något sådant, men ni är inte typ... sura eller? Sa jag och skrattade lite åt mig själv för gud vad töntigt det måste ha låtit, precis som att jag var rädd att dem skulle slå ner mig.
- Hahahahaha, började dem flesta men tjejen fortsatte, näääh vi vill bara snacka lite med dig och så!
- Jahaja, haha, vad trevligt då, ja men vi kan väl börja med er då så kan jag säga hejdå till mina vänner sen, blir det okej?
- Jaaa. Svarade alla.
- Haha okej men då sätter jag mig vid detta bordet då så kan ni komma fram, helst en och en eller så, haha! Halvskrek jag och började gå mot bordet, det var precis som en signering för folk kom fram en och en, kramade mig, snackade lite och sen ville dem ta kort med mig, det var faktiskt otroligt roligt! Jag blev väldigt positivt bemött av dessa tjejer! Jag fick massor av lappar av dem som de ville att jag skulle lämna till Justin, det stog b.l.a deras skype, msn, twitter, telefonnummer, m.m. Jag lovade dem alla att jag skulle ge dem till honom och försöka se till att han kan följa, eller lägga till så många som möjligt.
.
När alla beliebers var klara och jag skulle börja gå fram till mina vänner så såg jag att alla tjejerna var kvar, och tidningen och ett par papparazzis kom, vad nu då?
- Hej Sarah! Skulle vi kunna få ta ett kort på dig och alla dessa tjejer? vi kommer från Göteborgsposten.
- Hehe ahh.. okej! Sa jag och gick fram till alla beliebers som blev glada av att se mig igen, det var inte bara GP som tog kort utan även papparazzina men jaja, whatever, tänkte jag. Efter någon minut var dem klara och de gick i samlad trupp hemåt och sjöng på "BABY", haha vilken grej mumlade jag för mig själv samtidigt som jag gick tillbaka till dem andra och började krama och snacka med dem alla, några killar var det också, fast inte så många, roligt!
Efter ett tag började alla gå hemåt och det var faktiskt rätt sorgligt, men jag var glad att så många ändå ville säga hejdå till mig. Bella och Cassie var dem enda som var kvar efter 20 minuters snack med mina vänner.
- Tjejer vad säger ni, ska vi ta en fika? Jag hann inte äta frukost, hehe.
- Haha klant! Okejj, men jag är ändå lite sugen på den där smarriga kladdkakan sa Cassie och pekade på en smarrig en.
- Ah den vill jag med ha! Sa Bella och vi beställde. Jag tog däremot en ost- och skinkmacka eftersom jag inte hade ätit frukost.
En timma senare satt vi på bussen påväg hem, men ingen sa särskilt mycket, för alla tänkte väl på samma sak, usch vad jag hatar min separationångest. När vi var framme vid Cassies busshållplats så frågade jag:
- Hallå kan inte ni vara med mig till ikväll? Snälla?
- Jo det tycker jag med, så vi utnyttjar tiden så bra som möjligt! Sa bella.
- Ah bra, för jag vill verkligen inte skiljas åt såhär! Utbrast Cassie.
- Nej, inte jag heller.. men jag orkar inte göra något jättestort av det hela, för då blir jag bara ledsen, så kan vi inte åka hem och mysa hos mig bara? Morfar är hemma också. Frågade jag och log.
- Åh ja, gud vad mysigt! Jag älskar din morfar, hehe! Sa Cassie och sken upp.
- Haha jaa, han är så gullig! Sa Bella.
- Ah han ska ju sova hos oss inatt och allt, hehe.
.
Efter att vi varit hemma hos mig i några timmar så var det middag, och tjejerna skulle äta med oss, pappa och morfar hade varit och hämtat thai-mat och alla pratade med varandra under middagen och vi hade det väldigt trevligt.
- Mamma när måste vi åka härifrån imorgon? Frågade jag.
- Jaa.. planet går klockan tio så klockan 8 måste vi ta farväl av vårat hus.
- Okej... hur lång tid tar det då?
- Det kommer ta 6 timmar, fast när vi kommer fram där så kommer klockan vara tio där så det är precis som att tiden står still!
- Haha vad lustigt...
- Ja men vi kommer ju vara väldigt trötta vid lunchtid hos dem för då är det ju egentligen läggdags för oss.. Tillade pappa.
- Ja.. just det ja.. med det går säkert bra!
Efter middagen så var klockan runt sju och vi bestämde oss för att gå våran sista promenad tillsammans. Bella och Cassie kramade om mamma, pappa och morfar rejält och sen gick vi ut. När vi gått runt i området där vi bott i alla våra år, i två timmar, så fick jag ett sms av mamma där det stog att jag måste börja traska hemmåt. Vi satte oss på en bänk och snackade i någon minut till. Sen började det jobbiga.
______________________________________________________________________________________________
Ååååh vad sorgligt det är nu :( Hur kommer dem ta det när hon nu flyttar? Kommer hon bli helt förstörd eller tar hon det bra? Hon får ju iaf snart träffa Justin, och dem kommer ju om mindre än en vecka då hon fyller år! :D Kommentera som galningar nu så får ni nästa kapitel efter 12 kommentarer från olika personer!


Dreams do come true #42

FÖRRA DELEN:
Dagarna gick fort. Och nu är det snart flyttdags redan! Har nästan bara umgåtts med tjejerna och packat. Nu är allt klart. Allt är ivägskickat. Förutom min säng och några andra enstaka saker då.

Jag var faktiskt på riktigt bra humör just nu! Musiken dånade i högtalarna och jag hörde inte att min telefon ringde.

Senare när jag tittade på den såg jag att jag hade fått nya meddelanden & att någon hade talat in något på min telefonsvarare. Jag svalde. Skulle jag våga lyssna? Vem kunde det vara? Sakta tryckte jag på grön lur...

________________________________________________________________________________________________
"Sarah, even if you got a new number, a new phone, I´ll find you. I´m never gonna stop stalking you and when will you understand that Justin is mine now? He don´t want you anymore... just take it. And if you move... I will make sure that you will regret it. Just as you know... bitch."
.
Utan att jag visste det rann det tårar ner för mina kinder men så fort jag insåg det så blev jag rasande! Jag hade lovat mig själv att aldrig mer gråta för dem idioterna! Dem ljuger bara Sarah, dom ljuger bara. Intalade jag mig själv. Jag kollade på smsen men jag blev lättad när jag såg att dem var ifrån mamma och Cassie.
.
"Hej gumman, jag och pappa blir lite sena hem från affären, vi måste hjälpa morfar lite till inför flytten, men är hemma till lunch, tänkte att vi kunde äta vid två, och glöm inte av att vi ska gå gemensamt bort till Cassie klockan sex, så du inte far iväg på något annat, puss!" Skrev mamma, vi ska iväg på grillfest hos Cassie ikväll, och egentligen är den som en avskedsfest för oss. Min, Bellas, Cassies och två småbarnsfamiljer är väldigt tajta här och vi brukar umgås väldigt mycket, så ikväll ska vi alla ha våran sista fest tillsammans.
.
Det sista smset var från Cassie:
"Hej Sarah och Bella. Ville bara säga att kan vi inte typ snacka med våra föräldrar ikväll om att vi kommer till dig nästa helg då du fyller år, i Atlanta alltså? Vi har ju firat hur många födelsedagar som helt tillsammans och jag vill inte att en flytt ska separera oss, aja, annars snackar vi mer om det ikväll, ses klockan sex, pussarna!"
.
Jag svarade mamma med ett kort "Ok, vi ses senare då!" och Cassie med ett kort "Ja det får vi verkligen gör, det hade varit hur skojj som helst! Puss ses sen!"
.
Just nu var jag bara så himla besviken, på dem där jävla tjejerna. Och ledsen att jag inte kan snacka med Justin, han ligger ju och sover nu, klockan är bara tolv här, aja får snacka med honom när han vaknar. Tänkte jag och bestämde mig för att göra mig snabbt i ordning och sedan fortsätta lyssna på musik och dansa runt i mitt rum.
Jag sprang in i badrummet, duschade en snabbis, borstade det blöta håret och slängde på mig några fula kläder som jag skulle ha fram till festen. Sen satte jag på musiken igen och började springa runt i huset som en galning, slängde mer håret och sjöng med i alla låtar! Efter en halvtimma var jag helt slut och jag slängde mig i min säng och pustade ut. I mitt rum var det bara min säng, en lampa, min MacBook, min resväska med lite kläder som jag skulle ha till flytten och min handväska kvar. Efter några minuters vila i min säng med utsikt över det tråkiga rummet insåg jag hur mycket jag kommer sakna detta huset. Jag var ju trots allt uppvuxen här, detta rummet hade varit mitt sen jag var så liten att jag inte ens kunde prata, gå eller ens sitta upp! Allt hade jag lärt mig här.. Kommer jag någonsin flytta tillbaka? Usch, när jag märkte att för många jobbiga och sorgliga tankar flög i mitt huvud bestämde jag mig för att smsa Justin istället:
.
"Hey baby, only two days left!! ;) Can´t wait til we meet!
Anyway, the girls called me AGAIN, on my new number?!
Just wanted you and Kenny to know that and, yeah I guess we can talk about that more on monday or when you wake up or something, sleep well, kisses /Sarah<3"
.
Klockan var nu ett och när jag kollade mig i spegeln insåg jag att mitt hår redan hade torkat, konstigt för att vara mitt hår, fast jag hade ju iförsig dansat som en galning innan! Jag var otroligt uttråkad och eftersom det inte fanns några möbler kvar i detta huset loggade jag in på Facebook och Twitter. Jag svarade på massa frågor som hans Fans undrade om oss, och mig, och sen hittade jag den lilla tjejen Facebook, hon som jag träffade på planet, Olivia! Hon hade gjort en vänförfrågan som tusentals andra tjejer hade men hon var ju så otroligt söt och snäll så jag accepterade henne och inom en minut skrev hon till mig på chatten.
.
"OMG, Sarah du tackade ja till  min vänförfrågan!!!!"
"Haha jepp, såklart, dig känner jag ju ;)"
"Åh, jag är så himla lycklig, kan knappt vänta tills på måndag, mamma hade rätt, jag har typ inte kunnat sova"
"Haha aww, men nu är det inte långt kvar tills du får snacka med honom, JUSTIN BIEBER! :D"
"AAAHHHHHH SHIIIT, JAG VILL ATT DET SKA BLI MÅNDAG NU, du vet att jag aldrig skulle ta honom ifrån dig men det är JUSTIN BIEBER, min idol, åh vad jag längtar!!"
"Haha, det vet jag att du inte skulle ;) Sötis, jag förstår att du längtar, men vi hörs ju snart ;)"
"JAA det gör vi! Men jag måste gå nu, TACKTACKTACK för att jag får vara din vän, vi hörs på måndag, hejdå!!"
"Haha nemas problemas, japp det gör vi, ha det bra!"
.
Med ett leende på läpparna scrollade jag vidare på min Facebook, och svarade på lite mer frågor jag fått av både fans och haters på twitter. När det bara var en halvtimma kvar innan mamma och pappa skulle komma hem kollade jag lite på blocket efter Golden Retriver - hundar, och sen på lite amerikanska adoptionshem, åh vad jag vill ha en valp! Snabbt blev klockan två och dem kom hem, vi åt våfflor och morfar hade följt med hem, jag pratade lite med honom på våran altan och sen ringde min telefon, Justin stog det och jag rusade upp till mitt rum och svarade.
.
- Hi Justin!
- HEEEEEEEY, how are you? I miss you so much, Sarah! Han pratade så snabbt att man knappt hörde vad han sa, och jag skrattade.
- Haha, I´m fiiine, but i hate the girls -.- And i miss you to!
- I HEARD ABOUT THAT AND I AM SO MAD!! Just told Kenny and we have no idea how they get your new number so fast!
- Neither do I... but the worst thing is that they always says that you don´t want me anymore and-
- OMB DON´T EVEN LISTEN AT THAT, I´VE TOLD YOU THAT YOU HAVE TO TRUST ME, NOT THEM!
- Yes, and I do that... but it´s hard anyway Justin!
- Yes I know but... wait a minute...
- Haha what are you doing? Frågade jag och hörde att han skrev som en tok på sitt tangentbord.
- Done! Now look at my twitter, baby. Sa han flirtigt.
- Haha but I just turned it off, can i look later, baby? Sa jag lite flirtigt.
- Okey, baby. Fortsatte han och efter några minuter flirtande med varandra la vi på.
.
Jag gick in på twitter direkt efter att vi lagt på och jag såg att han hade skrivit:
"If you really love me, then you have to accept people around me too, #lovemygirlfriend. <3"
Jag tyckte det var så fint skrivet att jag fick tårar i ögonen och twittrade jag med:
"MY boyfriend is the best, and I´m glad that he is MINE! ;)"
Precis när jag skulle stänga av så twittrade han ännu en gång:
"Yepp Sarah, you got it right, i´m only yours! ;)<3"
DÄR FICK DEM!!!!! Äntligen, hoppas idiottjejerna inser att han inte tycker om dem nu! Fan vad glad jag blev nu!
.
Timmarna gick, morfar hade gått hem och det var bara en halvtimma kvar innan vi skulle gå. Jag var på jättebra humör nu efter att jag snackat med Justin, min älskade pojkvän som alltid gör mig på så bra humör, och morfar, som är så fruktansvärt förstående, och jag är glad att han inte är mer än 66 år, och att han är frisk och pigg, för han betyder så otroligt mycket för mig. Imon skulle han även lämna över nycklarna till sitt hus nya ägare, och säga hejdå till min mormor för sista gången innan vi flyttar, hon dog för bara några år i cancer, det var en riktigt tuff tid för oss alla. Sen ska han sova hos oss imorgon, det ska bli så mysigt! Och sen var jag på så bra humör nu också för att vi skulle ha så trevligt ikväll allihopa.
.
Jag gick upp på mitt rum, satte i locktången i eluttaget och började sminka mig, valde att ha lite rosaröda detaljer idag så jag satte på mig ett vitt spetslinne och ett par höga shorts, som var blommiga, och ett svart diskret skärp på. Till det skulle jag ha bara ben och mina vita converse såklart eftersom jag hade packat ner alla andra. När jag sminkat klart mig, med lite rosa ögonskugga, mascara och eyeliner så började jag locka mitt hår i några lockar som jag faktiskt blev riktigt nöjd med! Dem brukade aldrig bli såhär fina, och det passade ju faktiskt riktigt bra idag!- Sarah är du klar eller? Vi måste gå nu! Ropade mamma nerifrån och man hörde hennes klackar i stengolvet, där hon rusade fram och tillbaka som en galning.
- Haha ja, men frågan är om ni är det? Frågade jag samtidigt som jag gick ner för trappan då jag såg att pappa fortfarande höll på att sätta på sig sina kläder.
- OJ vad vacker du blev! Ja jag är helt klar, MEN PETER!! Vi skulle ju gå nu, varför ska du alltid vara sist? Nä nu blir vi försenade, skynda dig nu!! Sa mamma och hon såg så rolig ut när hon var stressad så jag kunde inte göra annat än att skratta.
- Haha men mamma ta det lugnt, någon minut senare gör nog ingenting, dem äter nog inte upp allt! Sa jag och sprang upp snabbt på mitt rum och sprutade lite parfym på mig, som jag helt hade glömt av!
- Haha tack gumman, sa pappa och skyndade sig ännu snabbare när han såg mammas galna min mot honom.
.
När pappa var klar började vi gå mot cassies hus, när vi var framme tio minuter senare så var Bella redan där och jag sprang fram och kramade dem. Alla minglade runt lite med varandra och syskonen Leah & Otto och Vera & Nils gungade på Cassies gungor så vi gick dit för att putta på dem, dem var nästan som mina syskon som jag aldrig fått!

Sedan gick vi fram till våra föräldrar och Bella frågade dem:
- Ehm... asså det är såhär att vi undrar en sak..
- Vadå för något? frågade Cassies pappa och våra föräldrar blev nyfikna.
- Jo asså, Sarah flyttar ju på måndag, och på fredag fyller ju hon 15 år, så vi undrar om vi typ... kan få åka till henne den helgen.. och fira henne? Frågade Bella och vi tre föll ner till marken i en ställning precis som att vi bad till gud att vi skulle få! Alla föräldrar tittade på varandra och sen vände dig sig mot oss igen och Cassies mamma började:
- Jag vet att.....
______________________________________________________________________________________________
SPÄNNANDE!!! Vad kommer dem säga?? :o Jag vet iaf att vi har RUSKIGT bra planer inför hennes födelsedag, ni kan inte tänka er så bra det kommer bli!! Nu får ni kommentera vad ni tror dem kommer svara!! Nästa kapitel får ni efter 12 kommentarer! :)<3
Och för er som inte visste det, detta sommarlovet är det som var förra året, så hans film eller så har inte kommit ut än, så därför ska hon börja i nian efter sommarlovet, och ah, så ni vet att bloggen är mer än ett halvår efter vad vi är på ritkigt nu! :D

Dreams do come true #43

FÖRRA DELEN:
Sedan gick vi fram till våra föräldrar och Bella frågade dem:
- Ehm... asså det är såhär att vi undrar en sak..
- Vadå för något? frågade Cassies pappa och våra föräldrar blev nyfikna.
- Jo asså, Sarah flyttar ju på måndag, och på fredag fyller ju hon 15 år, så vi undrar om vi typ... kan få åka till henne den helgen.. och fira henne? Frågade Bella och vi tre föll ner till marken i en ställning precis som att vi bad till gud att vi skulle få! Alla föräldrar tittade på varandra och sen vände dig sig mot oss igen och Cassies mamma började:
- Jag vet att.....

- Jag vet att ni har firat födelsedagar tillsammans sen ni var små.. Men vi har pratat lite om det och vi tycker ni är för små för att kunna åka dit själva. Tyvärr tjejer! Sa Cassie's mamma bestämt men lugnt.
Leéndena som tidigare fanns på alla tjejernas läppar försvann.
- Men.. Va!? Utbrast vi alla samtidigt. Hoppet inom mig försvann..
- VI SKOJAR BARA!!!! Utbrast min mamma sedan. - Klart ni ska få åka tjejer! Vi har redan beställt flygbiljetter!
- VA!?! Ååååh underbart! Tack tack tack! Utbrast Bella och började hoppa runt.
Jag pustade ut. Sedan blev jag superglad jag med och vi alla hoppade runt tillsammans.
-
Resten av kvällen var underbart trevlig och vi satt och pratade om alla gamla minnen tillsammans. Det var så trevligt, och jag kände mig riktigt lycklig!
Vi umgicks hela kvällen. Och planerade allt som vi skulle göra tillsammans (förutom att fira min födelsedag) när dem skulle komma till mig i Atlanta. Det skulle bli otroligt kul. Mina bästa vänner & jag i USA!
Jag kunde redan nu tänka mig att det skulle bli mycket shopping. Jag fnissade lite för mig själv.
Där jag låg i min säng, och tänkte, att imorgon är det sista dagen för mig här i Sverige - Göteborg.
Det kändes ledsamt, men ändå så bra på samma sätt! Jag kände mig inte trött, och skulle nog inte kunna somna än. Så jag tog upp datorn och loggade in mig på Facebook & Twitter.
-
Jag skrev på twitter:
"Tomorrow it's my last day here in Sweden. Gonna miss it. But it will also be awesome in Atlanta with my wonderful boyfriend @Justinbieber - I Love you! See u on monday."

Och på facebook skrev jag på svenska, eftersom dem flesta av mina vänner var mina svenska vänner.
Jag skrev såhär: "Imorgon är sista dagen för mig här i Sverige. På måndag flyttar jag till Atlanta! Kommer sakna er alla. Speciellt er Cassie & Bella. Men vi ses ju på fredag. Tihi! Iallafall, om ni vill säga hejdå, kan ni väl lämna en liten signal så kan vi träffas några stycken på ett café & bara snacka lite? :)"
-
Det var ju så många som jag inte träffade lika ofta som Cassie & Bella som jag också skulle sakna grymt mycket.
Det var faktiskt ganska många som ville säga hejdå, så jag bestämde att alla som ville det skulle komma till Espresso House kl. 13:00 imorgon!
Jag skrev ett nytt inlägg på Facebook istället.
"Ok, alla som vill säga hejdå, 13:00 på Espresso House"
Jag visste ungefär vilka som skulle komma redan. Men det skulle ändå bli spännande och se om det kom några andra.
-
Nu kände jag mig äntligen trött. Så jag stängde datorn och släckte ljuset i mitt rum. Innan jag somnade skrev jag ett sms till Justin;
"Goodnight my love. See you on monday. I love you so much. Kisses"
Jag väntade inte på svar utan stängde telefonen och la mig till rätta. Snart sov jag sött...


Jag var trött när jag vaknade nästa morgon. Jag gick ner till borde och tuggade i mig en macka med ost och lite oboy & ett glas juice. Efter det kände jag mig genast piggare & på bättre humör! Jag gick upp till mitt rum och satte på min mobil. Genast plingade den till. Det var svaret från Justin jag aldrig kollade på igår.
"I Love you more. Good night sweetheart. See u soon. / Your Justin"
Jag blev nästan tårögd. Sedan kollade jag på klockan. Den var 12:03 för att vara exakt. Det var någonting som plingade i mitt huvud.. Något jag skulle göra.. Jag kom inte på vad..
Sedan plötsligt kom jag på det.
- JA JUST DET, SHIT!!!! TRÄFFEN PÅ ESPRESSO HOUSE! OH DAMN!
.
Jag hoppade snabbt in i duschen och tvättade håret. Sedan blåste jag det och lät det vara lite ruffsigt och smålockigt. Jag gick ut till min garderob och tog på mig min oufit jag tack&lov bestämt igårkväll.
Den var somrig & jättefin! Jag matchade en fin klocka till det också. Jag älskade dessa klockorna i olika färger! Jag hade nog hur många som helst. Idag fick det bli min rosa.
Sarah's outfit

Jag tog mina nycklar, plånbok, solglasögon och stoppade ner det i min väska. Sedan sprang jag till bussen & jag hann precis med den! När jag sedan kom till caféet blev jag förvånad.. Det var faktiskt ganska många där..
Väldigt många...

DADAMMMMM!!! Uppdateringen har faktiskt varit lite bättre nu va? We like we like :D
Vad tycker ni om denna delen!? Hur tror ni allt kommer gå? Bara jag som längtar tills hennes födelsedag? ;)
Haha! Kommentera. 10 Olika kommentarer MINST från OLIKA ip-adresser!!
puss

Tack & Förlåt!

det var jag. om Till lilla du. Nu får du fan ge dig.:
Förlåt men jag ville bara att det skulle komma en ny del för eran blogg är så bra. Jag ska inte fortsätta att göra så här många komentarer:( förlåt det var inte meningen att ni skulle ta det som illa ville faktiskt bara att det skulle komma en nu del. Jag menar verkligen förlåt. Ni får säga vad ni vill om att jag inte menar det och så men jag menar det verkligen så snälla sluta inte att skriva. För alla andras skull och jätte lite för min skull för jag antar att ni är sura på mig du. Med jag ville bara att det skulle komma en nu del.

26 Mars, 00:40
Vad skönt att du säger förlåt! Det tackar vi för. :) Det är okej. Bara det inte upprepas någon mer gång.
Ska också passa på att säga förlåt för mitt hårda inlägg. Nu är det ju löst! Låt oss nu glömma detta och göra det till en bättre uppdatering än innan!
Ses / Emelia

Vi glömmer detta nu, om det inte upprepas!!

Okej att du har sagt förlåt nu, men som vi sagt innan:
Vi lägger verkligen inte upp delar oftare för att ni spammar och lurar oss.
och denna gången kommer vi inte sluta blogga men nästa gång kanske vi inte orkar mer.
Så tänk lite innan ni gör ngt nästa gång, och du som gjorde detta nu, var det du förra gången också eller? För det har ju hänt en gång innan också, så isånnafall borde du lärt dig en läxa då!
Men jaja, nu glömmer vi det här, till alla underbara läsare: snälla fortsätt att kommentera och snälla sprid och tipsa om våran blogg, så har vi snart alla kommentarer och ni får nästa kapitel! :D<3
PUSSOCHKRAM SKUMBANAN<3

Ville bara tillägga.

Att även om det kanske ser ut som det så har vi inte fått alla kommentarer.
Det var ju en väldigt uttråkad person som skrev väldigt många kommentarer så vi har bara fått fem stycken riktiga. Så ge oss nio till så får ni nästa kapitel sen! Tack för att äkta människor finns!<3

Dagens fråga!

VILKA HÄR INNE SKA PÅ JUSTIN'S KONSERT I DANMAR - HERNINGS OM EXAKT EN VECKA? :)
Kommentera! Jag & Sofie ska ju såklart dit, och hade varit kul att veta om någon av våra läsare också ska komma.
Vi kanske kan ha en liten Belieber-träff? Hade jag tyckt varit askul! Så kommentera såhär:
Danmark: Ja/Nej (om du ska dit elr inte)
Träff: Ja/Nej (du får välja)
Vad du själv tycker! :)

Till lilla du. Nu får du fan ge dig.

sofia!<3 om Dreams do come true #41:
Bra! Mer!

24 Mars, 22:49
elvira om Dreams do come true #41:
Mycket bra:-P
I
24 Mars, 22:48
axelina:-) om Dreams do come true #41:
Mer jätte bra!:-)

24 Mars, 22:47
Sara! om Dreams do come true #41:
Började läsa eran blogg idag och jag tycker att den är jätte bra<3

24 Mars, 22:46
Alexandra om Dreams do come true #41:
Mer!

24 Mars, 22:44
Linn!<3 om Dreams do come true #41:
Mer! Jätte bra men kanske lite längre nästa gång

24 Mars, 22:43
Johanna om Dreams do come true #41:
Bra. Mer!

24 Mars, 22:42
emmy<3 om Dreams do come true #41:
Jag tycker att den var jätte bra, men jag tycker att den kunde ha varit lite längre.

24 Mars, 22:41
sanna! om Dreams do come true #41:
Mer

24 Mars, 22:40
jenny om Dreams do come true #41:
Bra. Men hoppas på längre.

24 Mars, 22:39
Evelina<3 om Dreams do come true #41:
Jätte bra mer!

24 Mars, 22:37
Emma om Dreams do come true #41:
Super bra!

24 Mars, 22:36
amanda! om Dreams do come true #41:
Jätte jätte bra, men kan ni skriver lite längre delar?

24 Mars, 22:36
Frida! om Dreams do come true #41:
Mer mer mer! As bra!

24 Mars, 22:34
-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: transparent; font-family: 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: #efefef; vertical-align: top; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; margin: 0px;" align="center"> fanny om Dreams do come true #41:
Mer!


24 Mars, 22:3
3

Nu måste jag säga, att jag är jäkligt trött på det här. Vi är fan inte dumma i huvudet, tror du inte vi ser på IP adressen att det är samma person? (Ni andra kan se det här ovan också!!) Om detta fortsätter såhär, kan vi bli tvungna att anmäla dig. Pga. Spammeri. Och vem vet, vi på bloggen kanske inte känner lust att skriva längre?
Vi kanske lägger ner bloggen på grund av detta.
-
Tro inte att du kan göra detta helt anonymt. För med din lilla IP-adress kan vi kolla upp exakt vem du är & anmäla dig. Detta får fanemej inte fortsätta längre! Börjar bli sjukt trött på detta nu. Och ni som kommenterar som "Kenza" & "Kissie" Lägg ner med det också. Det är inte roligt.
-
Jag vet att du som gjorde detta troligen läser, så hoppas du tar åt dig rejält. För nu är jag trött på detta!
Det finns ingen ursäkt för detta, så kom inte med "Men förlååååt dåh men er blogg är så bra!!!!" För det där stämmer inte. Visst, du kanske gillar vår novell. Men det visar du verkligen inte genom att fortsätta med detta.
EN HIMLA KOMMENTAR PER PERSON RÄCKER! Sen är vi nöjda. Så svårt att förstå?
-
Sammanfattat: Du som gjorde det här, be om ursäkt & sluta. Eller så lägger vi ner denna bloggen.
Och vi menar det!
Är dock ledsen för er andra som är så gulliga & läser och kommenterar, att ni ska få lida för detta.. :(
Och förlåt för mina svordomar. Men jag är verkligen trött på detta nu!

Fyfan rent ut sagt.

Jag blir så jävla ledsen.
jävla besviken.
Rent ut sagt.
Jag fattar inte hur du kan med att göra det ens.
Tror du att vi är så jävla dumma att vi går på att det är typ tio olika tjejer som skrivit?
Du är så jävla klantig rent ut sagt:
För det första, vi får inte så många kommentarer på så kort tid.
För det andra, du suger på att hitta på namn och skriver typ samma i varje kommentar.
För det tredje, vi ser aldrig dem namnen annars.
För det fjärde, INGEN har skrivit sin epostadress, för att du har skrivit alla.
För det femte, DU HAR SKRIVIT ALLA INOM LOPPET AV TVÅ MINUTER DITT EFTERBLIVNA ******.
.
Asså shit vad jag svär nu, det är verkligen inte likt mig men jag blir så himla sårad av sånt här...
Jag skulle precis gå in och skriva några delar för jag var jättepepp på det men nu såg jag detta.
Vet du hur less jag blir eller?
Och synd att du förstör för alla andra.
Och som sagt, uppdateringen blir I N T E bättre av att du håller på såhär.
Och till alla er som är så galet underbart fina och duktiga på att kommentera, TACKTACKTACK, ta inte åt er av det här!


Dreams do come true #41

FÖRRA DELEN:

kontoret och gav pappa mejlet. Sen stängde jag av datorn och började packa ner lite alla mina skor förutom mina vita converse, har flera färger som gröna och dem med den amerikanska flaggan också men det räcker med ett par på en vecka. När jag packat ner alla mina skor packade jag ner min vinterjacka och kläder tills en flyttkartong var full. Jag skrev mitt namn på den och bar ner den i hallen där resten stog. Jag la ut kläder som jag kunde ha idag (onsdag) , torsdag, fredag, lördag, söndag och flyttdagen måndag, resten av kläderna packade jag ner, skrev mitt namn på kartongen och la den bland dem andra.
Sen ringde min telefon, det var dolt nummer.

- Hallå? Sa jag osäkert.
Jag hörde elaka skratt i bakgrunden. Det gick en känsla av iskall oro genom magen
Jag tryckte på inspelningsknappen så jag kunde visa för Kenny sedan.
- What do you want from me!? Utbrast jag argt.
- Hahaha. Wrong question. You already know. Leave Bieber alone. He don't want's you anyway. He's ours now.
- Just stop it. Haha. Your so pathetic. Like i would believe in you. I just spoke to Justin. That's not true! Leave me alone. GOOD BYE.
*Klick!* Jag lade på. Jag kände mig så arg. Dumma tjejer! Kan dem inte bara låta mig vara? Jag skakade på huvudet och gjorde klart det sista i flyttkartongerna.
-
Men jag ville inte låte dem förstöra allt. Om bara några dagar flyttar jag till Atlanta, och då blir det jag & Justin föralltid! För det lovade han faktiskt mig. Att det skulle vara vi, föralltid.
Jag älskar honom så. Han är bäst!
Med dem tankarna i huvudet gjorde jag mig iordning. Skulle till stan och ta en fika med tjejerna. Sedan skulle vi bara ha lite filmmys.
Idag blev outfiten ett par lite högre slitna jeansshort, en krämfärgad skjorta som var lite pösig. En brun väska och lite smycken.
Sarah's outfit.

Vi hade det så mysigt. Vi bara satt och snackade inne på caféet. Drack smoothies och hade det underbart.
Såklart satt vi utomhus och fikade. Vi ville ju passa på att jobba lite på vår bränna också.
Jag tog upp en av skvallertidningarna som låg på bordet och bläddrade lite i dem.
Jag log lite när Justin's ansikte dök upp. Det pirrade till i magen. Nedanför den stora på Justin var det också en bild på oss två. Det pirrade till ännu mer i min mage. Vad jag älskade honom!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(några dagar senare. - lördag - )
...
Dagarna gick fort. Och nu är det snart flyttdags redan! Har nästan bara umgåtts med tjejerna och packat. Nu är allt klart. Allt är ivägskickat. Förutom min säng och några andra enstaka saker då.
Jag var faktiskt på riktigt bra humör just nu! Musiken dånade i högtalarna och jag hörde inte att min telefon ringde.
Senare när jag tittade på den såg jag att jag hade fått nya meddelanden & att någon hade talat in något på min telefonsvarare. Jag svalde. Skulle jag våga lyssna? Vem kunde det vara? Sakta tryckte jag på grön lur...

DAAAMM! End for this time ;) Haha! FÖRLÅT för sent inlägg och FÖRLÅT för kort inlägg!! Har vart så upptagen :(
Men here it is. Ni vet vad ni ska göra innan nästa kommer! 14 Kommentarer. :) Puss!

NEVER SAY NEVER - premiär

HEEEEJ!
Först lite snabb info om nästa kapitel:
Emelia ska lägga upp nästa och jag kan tyvärr inte uppdatera det åt henne för hon har inte lagt in det på bloggen så hon har det på sin dator vilket betyder att ni får vänta tills hon går in på sin dator :/
Och sen!!!! Det är premiär på NEVER SAY NEVER idag, det har väl INGEN BELIEBER missat?! Haha nej tänkte väl det.
Jag och Emelia ska självklart gå, premiärbiljetter vetni ;) Kommer bli så gaaaaalet kul!!! Kan knappt vänta längre :D
Någon av våra läsare som ska på premiären idag? :D<3

Det är bara att sätta igång.

Ni vet vad ni ska göra för att få nästa del. :)

Dreams do come true #40

FÖRRA INLÄGGET:

Precis när jag skulle logga ut från facebook såg jag en bild i min inkorg som fick mitt hjärta att stå över ett slag. Det var en fanbild på Justin med dem två tjejerna, som hade stalkat oss, som hade hotat mig så många gånger, den blonda till vänster stog och pussade honom på kinden,  bilden var tagen idag, och texten löd:

He is mine now Bitch, you better stay in Sweden, because he don´t want you anymore! //The girl to the left.

Min kropp rös till.

Jag satt och läste om texten, om och om igen. Tjejerna hade inte märkt något eftersom dom satt och snackade om något helt annat men tillslut började jag gråta.
- Men gud Sarah vad är det?! Frågade Bella som satt i mitten. Jag reagerade knappt på vad hon sa eftersom jag var så rädd på något sätt, det hade gått överstyr nu. Efter att dem skakat mig flera gånger reagerade jag:
- D-det ä-äär dom.. tjejerna på bilden.. Sa jag och grät ännu mer. Dem läste brevet och förstod allting.
- Jävlar vad dom ska få!!! Sarah har du kvar deras nummer?! Sa Cassie och hon såg ut som om hon skulle kunna slå ner vem som helst, så arg såg hon ut.
- Nej det har jag inte, Kenny har ju den.. nivet. Det är därför jag har min ännu äldre Samsung, haha. Sa jag ledsamt men skrattade till lite när jag kom på att jag äger bara massa fula gamla söndriga Samsungar, lite smått patetiskt.
- Sarah du måste ringa Justin med en gång!!! Fattar du inte hur allvarligt det är?! Sa Bella.
- Men vad är det här då?! "he don´t want you anymore" sa jag löjligt och pekade på skärmen.
- Men du fattar väl att hon bara skrev så eller?! Tror du Justin inte gillar dig längre för att hon säger det?! Herregud Sarah, av det jag hört från Justin precis verkar det ju som att han är helt jävla galen i dig! Svarade Bella.
- Ah det stämmer väl.. men ändå, det är ju jätteläskigt. Sa jag och tittade ner i mitt knä och kände att gråten snart var på väg igen.
- Kom Sarah, vi hjälper dig, ska vi ringa eller smsa Justin? Klockan är mycket här, men i Atlanta är det inte ens kväll. Sa Cassie och klappade på mig omtänksamt.
- Jag klarar inte av att prata just nu, får göra det imon istället, kan vi inte bara smsa och säga att något hemskt har hänt och att det handlar om tjejerna? Frågade jag och försökte lugna ner mig.
- Okej, gör det då, men då ringer vi imorgonbitti när vi vaknar och så försöker vi sova nu! Sa Bella.
"Hi Justin... I should slee p now but.. I´ve got a mail from the girls.. It´s a really big thing but I really have to sleep now so I call you tomorrow, love you, my boyfriend<3"

- Så bra.. nu försöker vi sova, vill du sova i mitten istället Sarah? Frågade Bella.
- Ne det är lugnt, men tack ändå. Godnatt. Sa jag och kröp ner under mitt täcke och vände ryggen mot dem för att kunna somna snabbare, jag var för ledsen och för trött för att orka vara vaken nu.
- Okej.. godnatt gumman, sov gott. Sa Bella.
- Vi älskar dig. Sa Cassie.
- Jag älskar er med!! Sa jag och slängde dig på dem och började gråta igen för jag kommer sakna dem så mycket när jag flyttar, men jag låtsades som ingenting för jag orkade inte vara vaken mer nu så jag la mig till rätta igen och somnade på direkten.
Bellas perspektiv:
- Sarah sover du? Viskade jag till henne i hopp om att hon skulle sova, för det behövde hon verkligen.
- Jag tror hon sover... ärthjärna. Svarade Cassie efter några sekunder utan svar, och vi båda fnissade till.
- Men du är en ärthjärna som inte viskar, tänk om vi väcker henne?! Viskade jag.
- Ah förlåt... men ska vi kolla smset hon fick? Det är säkert en väldigt orolig Justin... Viskade Cassie.
- Ja det gör vi... jag kan sträcka mig och ta den.
- Bra..
"Oh honey... I really hate those girls!!!! But.. if you want me to call you, I do, ANYTIME, remember that, and I love you to.. your the best, miss you!"

- Awww.. Gud vad söt han är mot henne, jag kan inte fatta hur snabbt allting har gått, för några veckor sen var vi som galna i honom och nu är det Sarah som är det, haha! Viskade jag till Cassie.
- Haha jaa, fast jag blir typ galen i honom när jag ser sånt här, haha!
- Men sluta din galna kvinna, fast... jag gillar honom fortfarande jättemycket för musiken och så.
- Ja precis, samma här! Och jag är så glad att Bella har fått en så fin kille som honom!
- Jag med, det är hon verkligen värd, haha titta vad söt hon är när hon sover med öppen mun!
- Åh... fattar inte hur vi kommer klara oss utan henne... vi får bo där varje helg tycker jag!
- Mmm.. det kommer typ bli så..
- Men ska vi sova nu eller, jag är jättetrött och så vi inte väcker henne.
- Ah det tycker jag, puss godnatt.
- Loveyou.
- Loveyoutoknasboll.
Sarahs perspektiv:
Jag vaknade av att solen lös på mig, starkt, jag satte mig upp och njöt av den gulliga utsikten på Bella och Cassie som nästan låg på varandra, Bellas ben låg över Cassies mage och hennes armar låg på Bellas huvud, galna tjejer.. Sen fick jag syn på mobilen och det var då som jag tappade leendet, fan. Jag måste ju ringa Justin idag om dem förjävligt äckliga tjejerna. Men jag bestämde mig för att inte ha någon deppdag utan jag fick ringa till honom, och sen får han allt få mig på bättre humör. Och är man med tjejerna bli man också glad, jag vet att det är flytta som jag vill, för annars förlorar jag Justin, mina bästa vänner kan jag ha kvar ändå, dom får komma till mig ofta och jag till dem. Jag gick in på Bellas egna toalett (fuskigt eller vad att ha egen?) och fräschade upp mig lite, borstade tänderna, sköljde ansiktet i iskallt vatten, borstade håret och sprutade lite av hennes favoritparfym, "midnight fantasy" haha, hon hatar när jag gör det.
Sen gick jag tillbaka hennes rum och bytte om till kläderna jag hade igår och kollade till min mobil för att se om han hade svarat, och det hade han, fast meddelandet var läst. Inte för att jag var arg eller så men jag bestämde mig för att väcka tjejerna och fråga om det var dom som hade öppnat  det, klockan var ju faktiskt tio också och jag gillar inte att sova bort sommarlovsdagar!
- Tjejer.... vakna nu. Ingen reaktion.
- Hallå jag häller iskallt vatten över er!! Vakna nu klockan är mycket! Ingen reaktion.
- OMG DET ÄR JUSTIN BIEBER!!!! Ingen reaktion? Hjälp.. vad har hänt med dem? Funkade ju alltid förr.. Men då får dem väl skylla sig själva, flinade jag, gick in till badrummet igen, fyllde två glas med iskallt vatten, gick tillbaka till sängen och gav dem en sista chans:
- Jag lovar, vaknar ni inte på tre häller jag vattnet över er.
- 1...
- 2...
- 3!!!!!!!!
- AAAAAAAHHHHH VAD FANNN!!!
- VAD HÄNDER!?!?!?!?!?! OMG!!!
- HAHAHAHAHHAHAHAHAAHAH TOLD YOU!
- VADFAAN SARAH, DU SKA FÅÅÅ!
- Ah men ni vaknade ju inte och jag gav er två chanser!!!
- Men vi som ju!!!
- Hahah ja det var ju det som var problemet!
Efter ett tag hade dem bytt om och dem var inte sura längre, vi gick ner och käkade frukost med hennes föräldrar som var uppe förvånansvärt tidigt för att inte ens ha kommit hem när vi gick och la oss. Efter frukosten tog jag mina saker och gick hem för jag behövde ju prata med mina föräldrar, på vägen dit smsade jag Justin:
"Hi Baby<3
Now you are dreaming sweet dreams about me, i know that ;D
Just wanted to say that you gotta call me when you wake up and....
I LOVE YOU"
Efter tio minuter var jag framme och dem satt och åt frukost och läste tidningen.
- Nämen godmorgon hjärtat, värst vad du ser trött ut! Sa pappa.
- Var ni vakna länge inatt eller, haha? Frågade mamma.
- Ja.. och det är p.g.a några tjejer som jag måste berätta om.. Sa jag och mina ögon fylldes med tårar, lika bra att låta dem komma nu så jag slipper hålla inne dem så att det förstör resten av dagen.
- Nämen gumman, vad är det som har hänt? Frågade mamma och de la undan tidningarna.
- Jo asså, allting började i L.A, när vi skulle in till vårat hotell så var det två tjejer som tittade konstigt på mig men jag brydde mig inte om det. Sen så hade vi piknick i en park och då stog dom en bit ifrån oss och glodde på mig, men jag brydde mig inte så mycket då heller för fattade inte att det var dom då, men sen när vi var på stranden fick jag ett mycket hotfullt sms av dem, ni vet det jag ringde och berättade, men sa ju egentligen aldrig varför Kenny hade min telefon, och sen när jag skulle på flyget igår så skrek dem till mig när jag skulle gå på planet, något i stil med: "THIS IS NOT OVER YET, SARAH" och...
- Och vadå?? Frågade mamma med gråten i halsen.
- Igår skickade dem ett mejl till mig på facebook där dom hade träffat Justin och tagit fanbild, och så sa hon att jag skulle stanna i Sverige för han inte vill ha mig mer! Nu grät jag så mycket så jag inte kunde prata mer, mamma och pappa gick fram till mig och kramade mig, mamma började också gråta, känslig som hon var men pappa blev rasande.
- Men vet Kenny hur tjejerna ser ut nu då?!
- Nej fast dom skickade ju en bild på dem själva igår så jag ska skicka den bilden till Justin sen!
- Nej vi gör det nu medsamma! Kan jag få Kennys nummer, jag vill hjälpa han med att lösa det här!
- Men pappa dom sover ju fortfarande, det är natten hos dem! Sa jag och började skratta lite åt honom för han såg så himla klantig ut.
- Fanocksådå... Ah men då ringer vi dom om några timmar! Kan du gå och skriva ut mejlet till mig så jag får se?!
- Ahvisst.. Sa jag och försökte komma ur mammas grepp.
- Mamma ta det lugnt.. jag vet att det är väldigt läsktigt allt det här med att dom vet mitt nummer och så, men jag är Justins flickvän, jag klarar av det, ni anar inte hur mycket skit jag får varje dag på datorn!
- Okej gumman, förlåt jag ska lugna ner mig sen! Men jag vill inte att du är inne på datorn så mycket idag, så du inte blir mer ledsen, du får umgås med dina vänner idag istället!
- Ja okej då.. men måste bara skriva ut bilden till pappa.
Jag gick upp på mitt rum, slängde mobilen på sängen, satte på min dator och skrev ut mejlet. Sprang sedan ner till kontoret och gav pappa mejlet. Sen stängde jag av datorn och började packa ner lite alla mina skor förutom mina vita converse, har flera färger som gröna och dem med den amerikanska flaggan också men det räcker med ett par på en vecka. När jag packat ner alla mina skor packade jag ner min vinterjacka och kläder tills en flyttkartong var full. Jag skrev mitt namn på den och bar ner den i hallen där resten stog. Jag la ut kläder som jag kunde ha idag (onsdag) , torsdag, fredag, lördag, söndag och flyttdagen måndag, resten av kläderna packade jag ner, skrev mitt namn på kartongen och la den bland dem andra.
Sen ringde min telefon, det var dolt nummer.
_____________________________________________________________________________________________
Nu fick ni ett riktigt långt kapitel, hehe! Vad tycker ni om detta? Skriv gärna lite mer än bara "grymt" så jag vet vad som kan förbättras eller vad det är som är så speciellt bra! :D
Nu tycker jag att jag förtjänar 14 kommentarer innan ni får nästa, eftersom det var så långt! Men det vet jag att ni klarar, kom igen nu, det är inte jobbigt! :D<3


Hejsan beliebers!!

Nu är det Emelia som är på skidsemester och det är jag som har hand om bloggen till söndag! Men det ska nog gå bra va? ;) Ska till min pappa imon vilket betyder att internet KANSKE inte fungerar... men jag är nästan säker på det! Men om det inte gör det så skriver jag massa delar istället så publicerar jag dem på måndag när jag kommer till min mamma igen.
Just nu har jag ingenting att publicera eftersom jag trodde Emelia skulle skriva en del innan hon åkte men hon gjorde inte det så jag gör det nu istället! Och tack för att ni har kommenterat så bra utan att vi har behövt tjata så mycket denna gången! Fortsätt så sötnosar<3

Dreams do come true #39

KAPITLET LIGGER LÄNGRE NER, VET INTE VARFÖR DETTA HÄNDER :(
ENJOY IT!! :D

Dagens Fråga!

Idag undrar jag (Sofie) vilken frisyr ni tycker han är finast i?
Gillar ni att han klippte sig eller saknar ni hans hairflip´s som jag gör? :(
Den nya frisyren är såklart jättefin på honom, han ser ju väldigt mogen och så ut men jag saknar själva "Bieber-frillan" ganska mycket.
Nu vill vi veta vad ni tycker, genom att kommentera! :D


.

VS


Ny Kategori! :)

Hejsan beliebers!
Nu ville vi bara säga att vi har skapat en ny kategori här på bloggen, den heter "Dagens: Fråga".
Vi kommer fråga er saker kanske inte varje dag men lite då och då, och så får ni gärna diskutera vad ni tycker.
OCH SJÄLVKLART HANDLAR ALLT OM BIIIEEBER!! ;D
Första frågan kommer om bara en stund :D
Kommentera som sjutton, och glöm inte novellen! :D<3

SVAR PÅ TAL

Kommentar ett:
Tack! Vi blir verkligen jätteglada av att höra sånt här! Tacktacktack för alla fina kommentarer vi får :D
Jaa.. det är meningen, men man vet aldrig vad som händer... ;)

.

Kommentar två
Ja man kan väl säga... lite bortskämd. Som du märker så är Bellas familj väldigt rik, och Cassie och hennes är väl inte riktigt så rika, men lite bortskämd är hon väl :P


.Nästa? :D

Jag som trodde ni ville ha nästa...?
Den ligger iaf här i utkast och väntar på att publiceras, trodde ni ville ha nästa men icke? ;)
Vi ser hur många besökare vi får...hur svårt kan det vara att kommentera? Det tar tre sekunder att skriva vad ni tyckte om kapitlet :o Det kan ni väl lägga ner tid på om ni sitter och läser en novell i flera minuter :o
Minst fem till tills nästa!

Dreams do come true #39

FÖRRA DELEN:
- Asså detta kommer låta jätte bortskämt men jag pallar verkligen inte min mobil mer, som ni vet så går det sönder hela tiden och jag har ju haft den rätt länge nu så jag vill verkligen ha en ny mobil..
- Haha jag antar att min flicka sitter och tänker på en Iphone nu eller..?
- Kanske det, hehe.
- Ah men nu vet vi ju lite i alla fall, och som du vet har vi inga ekonomiska problem så sätt men jaja. Skulle du träffa tjejerna idag eller ska du lägga dig nu?
- Neeej jag vill träffa dem, pusssss hejdå älskar er! Sa jag och sprang ut ur dörren. På vägen dit ringde jag Bella som var med Cassie och berättade att jag var påväg. Innan jag kom fram ringde jag Justin.
_____________________________________________________________________________
Dem tio minuter som det tog att gå till Cassi pratade vi. Kenny hade inte fått tag på tjejerna än. Jag kände mig lite orolig. Men nu var jag ju i Sverige igen. Vad kan hända liksom? Jag puttade ut tankarna från min hjärna och skuttade vidare mot Cassie's hus. Jag hade saknat dem! Även om det inte var så längesedan vi sågs. Men nu ska jag ju åka om en vecka. Så min planering denna veckan består endast utav två saker: Packa & Träffa Cassie o´ Bella.
Jag knackade som en galning på Cassies dörr - så som jag alltid gör, och dem fattade att det var jag tydligen eftersom det lät som att femton elefanter sprang ner för hennes trappa.
- HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!! Skrek dom och slängde sig på mig, haha vi ramla faktiskt omkull.
- Shiit heej, gud vad jag har saknat er! Sa jag och vi reste oss upp.
- Åhh jag har saknat dig meeer! Utbrast Bella.
- Fast jag har saknat dig mest! Svarade Cassie utmanande.
- Hahah ni är så gulliga tjejer, men tyvärr, så har jag saknat er mest, gånger 1000!
Dem nästan drog in mig i hennes hus och upp till hennes rum! Där var det uppdukat med coca-cola och massvis med godis, även lite tända ljus här och var, så gulligt av dem!
- Nu måste du berätta ALLT! Sa dom och såg förväntansfulla ut. Efter förtio minuter och två påfyllningar av godisskålen var vi klara med biebersnacket, även det med tjejerna, och jag fick ett sms av mamma:
"Hej gumman, klockan är snart tolv så om du inte har nycklar får du komma hem nu eller sova över för vi ska lägga oss snart, puss!"

- Vem var det? Frågade Cassie.
- Det var mamma, jag måste gå hem nu för jag har inga nycklar och dom ska sova-
- ELLER SÅ SOVER NI TVÅ HÄR! Avbröt hon mig.
- Haha, ja, det var mitt andra alternativ, men då svarar jag det!
"Jag sover här inatt, hälsa pappa, älskar er, puss och godnatt<3"

"Okej det går bra men tänk på att vi snart flyttar och det är fortfarande mycket packning kvar i ditt rum, godnatt och sovgott."

Hur många gånger jag än hade försökt lära henne att göra hjärtan på sin gamla sony ericsson så kommer hon aldrig ihåg det, men det var väl lite gulligt antar jag.
- Asså jag är fan aspigg, tro det eller ej, men jag skulle typ kunna springa runt hela kvarteret nu! Sa jag helt plötsligt.
- Haha men ofta? Du har ju haft värsta långa dagen framför dig ju, galna kvinna! Svarade Bella.
- Ja, det är därför det är så konstigt, men jag är ju som jag är.. hehe.
- Ah, helt galen! Men vad ska vi göra nu då? Frågade Cassie. Vi hade aldrig något problem när vi skulle sova över hos henne eller Bella med sängar och så för båda hade dubbelsäng, ja, en sån som föräldrar har, hur fuskigt? Mycket fuskigt. Förstår inte varför inte mina föräldrar kan ge mig en dubbelsäng när dom kan ge mig massa annat.
- Jag vet vad vi kan göra, haha lite töntigt kanske men vi gjorde ju alltid det förr! Sa Bella spontant.
- Vadå? Frågade vi båda förväntansfullt.
- Vi spelar sims!!!
- HAHA jaaaaa! Men bara om vi hämtar mer cola, för jag somnar snart! Halvskrek Cassie och sprang ner och till köket, och ja, våran 1.5 liters colaflaska var nu slut.
- Men gud var hon låter, är hennes föräldrar inte hemma eller?! Frågade jag chockat.
- Haha, klanten Cassie ja! Nej dom är typ på grillfest hos grannarna här. Sa hon och pekade på ett hus genom hennes fönster. När hon skulle dra tillbaka armen råkade hon få med sig en blomkruka ner och känslokalla som vi är brast vi ut i skratt och höll nästan på att ramla ur sängen, tillslut gjorde vi faktiskt det.
- HAHA vadfan håller ni på med!? Frågade Cassie som hade kommit tillbaka med en full colaflaska.
- Asså shit förlåt men, HAHAHAHAHAHAHAHHA, jag skulle visa vart dina föräldrar var och så råkade jag dra ner din blomkruka! Sa Bella och pekade på den spuckna krukan och all jord.
- HAHAHAHAHAHAHAH det där var det fulaste jag någonsin sett! Sa Cassie och började skratta lika mycket hon. Anatar att vi alla gick på trötthet, för det hade inte vart så kul om det var för 6 timmar sen.
- Okej men vi kanske borde städa upp här nu tjejer, din mamma kommer döda oss annars! Sa jag.
- Hahahah det gör inget, blommfan är så jävla ful och jag har velat bli av med den i evigheter men mamma tycker defenitivt att den ska stå här, röd och ful är den.
Efter att vi städat undan allting och spelat sims i någon timme var klockan två, vi plockade undan godisskålen som var 100% tom och colaflaskan som var halvfull. Innan vi kröp ner i hennes säng gick vi in till deras badrum och tvättade bort sminket, och borstade tänderna. Eftersom att vi tre nästan var syskon har vi tandborstar hemma hos varandra. Jag tog av mig mina kläder och sov i en stor tröja som faktiskt var min, men jag hade gett den till Cassie för hon gillade den mer än mig.
Vi stängde av hennes stationära dator som vi spelat på och kröp ner i sängen med hennes söta lilla rosa pc. Hon log i mitten och loggade snabbt in på facebook, twitter och sin blogg, men orkade inte göra något utan bara kolla senaste. Bella gjorde detsamma men slängde in ett litet blogginlägg och en jätte oseriös bild på oss vi tog när vi borstade tänderna. Hennes blogg var rätt stor faktiskt och hade ca 300 läsare varje dag. När det var min tur så loggade jag in på facebook och twitter, jag har ju ingen blogg. Som vanligt hade jag flera hundra hot- och hatmejl och Bella och Cassie blev jätteförvånade, men jag fick förklarat för dem att det är alltid såhär.. och dessutom bryr jag mig faktiskt inte längre. Precis när jag skulle logga ut från facebook såg jag en bild i min inkorg som fick mitt hjärta att stå över ett slag. Det var en fanbild på Justin med dem två tjejerna, som hade stalkat oss, som hade hotat mig så många gånger, den blonda till vänster stog och pussade honom på kinden,  bilden var tagen idag, och texten löd:
He is mine now Bitch, you better stay in Sweden, because he don´t want you anymore! //The girl to the left.
Min kropp rös till.
_______________________________________________________________________________________________
Vad tyckte ni om detta kapitlet, bra/dåligt?
Det är galet läskigt det där men tjejerna, men vad fan hände egentligen? Stämmer det som tjejen skrev, han kan väl inte bara sluta gilla Sarah nu eller?! Han vet ju inte ens att det är dem tjejerna... läskigt.
Ni får svaret efter 13 kommentarer, idag har vi haft 70 unika besökare, och vi ska behöva tjata om 13 kommentarer, är inte det lite sjukt? Snälla vi ber er, kommentera innan ni lämnar bloggen, då gör ni våran dag!Dreams do come true #38

FÖRRA DELEN:

Jag gav Justin en sista kram.

- I love you! Sa han medans jag gick till flygplanet.

- I Love you too! Skrek jag tillbaka.

Men jag väcktes ur mina tankar när jag ser två välbekanta figurer.

Var dem dem från parken?

Innan jag går på planet hör jag hur dem skriker:

- THIS IS NOT OVER YET!!

Jag blev livrädd. Det var samma replik som i hot-smset jag fick..

Kroppen stelnade till precis som den gjorde när jag fick smset och jag vände mig snabbt om och visst var det dem.. där stog dem och flinade åt mig. Jag fick panik, fan jag måste hitta Justin, dem måste få tag på tjejerna! Jag började springa åt andra hållet och precis när jag fick syn på Justin bland alla folk blev jag stoppad av två stora vakter som var större än Kenny (haha) och jag skrek och skrek på Justin, men han såg mig inte. Jag fick ännu mer panik men gubbarna bara höll emot!
- You can´t go here, back to the airplan! Skrek gubbarna åt mig men jag struntade bara i dem. Jag fortsatte skrika på Justin, Kenny och Pattie och till slut fick jag syn på Justin, jag gjorde massa konstiga rörelser med min kropp som pekade mot tjejernas håll så han skulle fatta och jag brast ut i gråt. Jag såg att Justin inte förstod någonting. Fan, tänkte jag, fan fan fan, detta kommer bara bli ännu värre nu dem måste få tag på dem.
- THE GIRLS IS HEEERE! Skrek jag och pekade åt hållet men han hörde fortfarande inte och när han var påväg mot mig så tog vakterna tag i mina armar och lyfte upp mig och Justin var nu helt borta från mitt synfält. Jag skrek och skrek på vakterna men dem gick bara mot planet och dem verkade inte få ont hur mycket man än slog dem. Okänsliga typer. När jag var framme vid planet insåg jag att jag inte hade någon chans så jag slutade gråta och slå dem och sprang till mitt säte. Jag visste att man inte får ha mobiltelefoner på planet men jag ringde upp han snabbt och halvviskade, fast fortfarande hade jag panik.
-Justin the girls!!! They are here!!!
- Whaatt?! Sarah I can´t here you!! Are you okey?! Skrek han.
- No I´m not.... THE GIRLS!!!
- Whaat? Wich girls?! Skrek han ännu högre, det var väldig hög volym på flygplatsen.
- Thay who send me the text!!! They screamed at me when I was going to the airplan!! YOU GOTTA TAKE THEM!
- OH SHIT! Sarah I will fix this! Call me when your home, I LOVE YOU! Skrek han och sen la han på.
Justins perspektiv:
- WHAT was that about?! Frågade mamma och Kenny så fort jag hade lagt på.
- THE GIRLS THAT SEND SARAH THE TEXTS IS HERE, SHE SAW THEM AND THE SCREAMD SOMETHING TO HER! Skrek jag och kände att jag snart brast ut i gråt, jag är faktiskt rätt känslig mot sånt här.
- Kenny what shall we do?! Frågade Pattie och såg helt hysterisk ut.
- I don´t think we can do something because I don´t know how they look like!! Sa han och såg lite besviken ut.
- But we have to do something!! Something really bad can happen whit Sarah! Halvskrek jag.
- Justin and Pattie, we leave here! Come on! I will fix this! Sa Kenny och vi följde efter honom. Han kanske hade rätt, vi hade ingen aning om hur dem såg ut och här kunde vi inte vara kvar, han får fixa det här. Men fan vad orolig jag är för Sarah nu. Längtar redan tills hon ringer ikväll...
Sarahs perspektiv:
Justin la på och det var tur det för en flygvärdinna kom och hon hade blivit riktigt sur om hon såg mig prata i telefon. Jag kände mig ganska lättad nu när han sa att han skulle fixa det men antar att han inte hittade dem direkt. Inte för att jag kunde släppa hela den här grejen men eftersom jag ska sitta här i många timmar nu så behövde jag lugna ner mig med lite musik i öronen.
-
Efter några timmar serverades det lunch, flygplansmat var aldrig särskilt gott men detta var faktiskt helt okej, någon slags potatisgratäng och kycklingröra. Efter maten läste jag i det senaste numret av SOLO, helt klart min favorit tidning, älskar allting som har med den och göra, och det fanns några söta bilder på The Biebs här i så dem satt jag och glodde på i flera minuter. Gubben som satt brevid mig snarkade hela tiden och jag blev lite irriterad på honom så jag villa vara elak och väcka honom, haha typiskt mig. Men jag måste ha en anledning.. hmm.. jag kanske är lite kissinödig tänkte jag och gav mig en highfive för hur smart jag var ibland. Jag började putta på honom och han vaknade och såg inte klok ut, haha gud va ful han var. Han såg så konstig ut att jag nästan böjade skratta lite när jag skulle fråga honom om han kunde flytta på sig.
- Haha förlåt mig men skulle du kunna akta på dig för, haha, jag måste gå på toaletten. Sa jag och antog att han var svensk eftersom vi skulle till Göteborg.
- Oj javisst. Sa han och log. Trevlig men ful gubbe, haha så sjukt tråkig är jag. Nu var jag ju tvungen att gå på toa eftersom jag sagt det så jag ställde mig i kön och några minuter senare gick jag in. Jag behövde inte alls gå på toa så jag speglade mig lite istället, och märkte att lite mascara hade runnit från mina ögon. Jag torkade bort det, fixade håret och gick sen ut, då jag möttes av en tjejs skrik.
- OMG DÄR ÄR SARAH, MAMMA TITTA DÄR ÄR JUSTINS TJEJ!!! Skrek hon och jag blev faktiskt glad av att höra det, det var ju faktiskt jag som var hans tjej, jag gick fram till henne.
- Hej vännen. Sa jag och log mot henne.
- H-h-heej. Har d-duu rört Justin med den h-handen? Frågade hon och man märkte hon glad hon var, stammade till och med. Hon förde sig hand mot min och jag skrattade åt den konstiga frågan.
- Haha ja det kanske jag har, är det ett stort fan eller?
- J-jaa verkligen! Meen ni är jättesöta tillsammans och jag kan inte förstå alla haters du har!
- Aww tack det var verkligen snällt sagt, vill du att jag ska hälsa honom någonting? Sa jag och log. Hennes ansikte sprack upp och hon började hoppa i sin stol, hennes mamma fick säga till henne att lugna ner sig, haha.
- JAAA! Jag hörde att han var här i L.A. men vi såg honom aldrig, fast det var inte därför vi åkte hit men strunt samma. Kan du ge honom den här bilden? Frågade hon och jag såg att hon fick tårar i ögonen. Det var en jättefin bild på Justin som hon hade skrivit massa fina saker på, på baksidan var det en bild på henne och hennes mobilnummer, det ska jag se till att han ringer tänkte jag.
- Oj vad fint det var, jag ska flytta till Atlanta där han bor om en vecka och då ska vi allt ringa till dig! När jag sa det tappade hon nästan hakan... och det gjorde nästan hennes mamma också. Hon hörde nog biebertjatet hela tiden, haha.
- S-s-ska jaag får prata med J-justin Biebe-er? Sa hon och hon såg lika dan ut fortfarande.
- Haha självklart, du vet ju vad han vill, kunna prata med alla beliebers i hela världen men det går ju förståss inte. Men dig kan vi allt ringa upp, never say ever, remember? Sa jag och log mot henne, hon slängde mig i sin famn och kramade mig allt hon kunde, jag var väl hennes ängel just nu, haha.
- ÅÅH tack! Asså du fattar inte hur mycket det här betyder för mig, det är helt sjukt!  Jag älskar dig!!! haha ojj jag fattar inte att jag just sa det där... Sa hon och tittade generat ner.
- Haha det är lugnt tjejen, bara glad att jag kunde hjälpa till, vad heter du förresten? Sa jag och kramade tillbaka.
- Jag heter Olivia, men lovar du att ni ringer? Jag kommer inte komma sova på en hel vecka nu, haha!
- Fint namn, ja det är klart jag lovar, vi hörs om en vecka då, ha en underbar sommar! Sa jag och vinkade till henne och hennes mamma medans jag gick till min plats med ett leende. Hennes mamma vinkade tacksamt tillbaka och man såg hur lyckliga dem var.
-
Efter några timmar till hade jag mest sovit, lyssnat på musik och läst ut SOLO-tidningen. Jag ville bara vara hemma nu så jag kunde prata med Justin igen men det var hela fyra timmar kvar. Och klockan var nu fem. Jag började bli lite hungrig och vi skulle inte få middag förrän klockan sex - om en timme. Så jag köpte en chipspåse och en coca cola och samma gjorde det fula gubben bredvid mig. Vi satt och snackade ett tag och han var faktiskt väldigt snäll, och bättre att han var vaken än att han sov (snarkade), haha!
4 timmar senare:
- Så då är vi framme i Göteborg och planet ska nu börja gå ner så spänn fast säkerhetsbältena och stäng av alla elektriska saker så kan vi landa.. We are now i Gothenburg and.... Hördes det i högtalarna och klockan var nu nio, härligt då hinner jag träffa Bella och Cassie sen och berätta allting, men just nu vill jag bara slänga mig i mammas och pappas famn, galet vad jag hade saknat dem. När jag steg av planet följde jag strömmen, tog min resväska och gick ner för den stora trappan där jag såg mina föräldrar.
- MAMMA, PAPPA! Skrek jag och höll nästan på att ramla över mina egna väskor. Jag sprang mot dem och kramade om dem länge.
- Åh gumman vi har saknat dig så, hur har du haft det?! Sa dem båda och pussade på mig.
- Haha ta det lugnt, jag har bara varit borta i typ tre dar, men jag har saknat er med! Jag har haft det helt otroligt bra och det var verkligen en upplevelse att få åka till USA, jag kan inte fatta att jag bor där om en vecka! Åh jag är så lycklig just nu.
- Åh ja visst ska det bli underbart, kom så åker vi hem, du får berätta allt i bilen!
I bilen berättade jag allting, utom det där med tjejerna. Jag ville berätta för tjejerna först och se vad dom sa och så.. När jag kom hem så bytte jag om till mjukiskläder och sen satt vi tre och myste vid köksbordet med lite ost och kex och tända ljus och snackade om lite allt möjligt. Och sen kom vi in på mitt favoritämne:
- Så tjejjen nu fyller du ju år snart också.. vad önskar du dig nu då?
- Ååååh ja, jag önskar mig först... som jag gör varenda år.. men aldrig får..-
- En hund, en golden retriver. Avbröt mamma mig.
- Mmmm.. asså ni fattar inte hur mycket jag vill ha en. Jag såg en liten golden valp häromdagen och dom är så galet söta och roliga, och eftersom jag inte har ett syskon så vill jag ha en hund, jag lovar att jag ska ta hand om den väl och ni ska inte behöva gå ut med den!
- Vi vet att du kommer ta hand om den bra gumman, och jag och pappa har faktiskt disku-
- VA?! SÅ NI MENAR ATT JAG FÅR EN!?
- Haha ta det lugnt.. vi har bara diskuterat det, och vi har tittat på lite olika men OM det nu skulle hända, ja då förstår du nog att vi inte hinner ge dig en på din födelsedag eftersom du fyller år på fredagen samma vecka som vi flyttar.
-ASSÅ ÅÅH JAG KAN INTE ENS FATTA ATT VI SNACKAR OM DET HÄR JUST NU, JAG ÄR SÅ GLAD!!! Halvskrek jag och hoppade.
- Haha men vi får se gumman... men annars då, vad önskar du dig då? Frågade pappa.
- Asså detta kommer låta jätte bortskämt men jag pallar verkligen inte min mobil mer, som ni vet så går det sönder hela tiden och jag har ju haft den rätt länge nu så jag vill verkligen ha en ny mobil..
- Haha jag antar att min flicka sitter och tänker på en Iphone nu eller..?
- Kanske det, hehe.
- Ah men nu vet vi ju lite i alla fall, och som du vet har vi inga ekonomiska problem så sätt men jaja. Skulle du träffa tjejerna idag eller ska du lägga dig nu?
- Neeej jag vill träffa dem, pusssss hejdå älskar er! Sa jag och sprang ut ur dörren. På vägen dit ringde jag Bella som var med Cassie och berättade att jag var påväg. Innan jag kom fram ringde jag Justin.
______________________________________________________________________________________________
Sådäääääääääääär fick ni nästa :D
Haha det var så sjukt kul att skriva om Olivia på flygplanet, visst är hon söt? :D
Och tror ni hon får en hund eller..? :D
Svaret får ni efter 13 kommentarer! (L)


SVAR PÅ TAL

Här får ni svaret på en klantig sak jag skrev! x)
Kommer ni ihåg från det näst senaste kapitlet då hon fick det där smset på stranden?
Det stog ju på svenska och då undrade någon hur han kunde förstå det men det var jag som skrev fel!! Det skulle stå på engelska för tjejerna är ju inte svenska direkt! Haha! Hoppas jag inte rörde till det för mycket för er nu.. Ge oss kommentarer nu så att ni får nästa puss!<3

Snaaaart!

Snnnnnaaart får ni nästa, vi behöver bara fyra kommentarer till, kom igen nu!!! ;)

Vad är det för fel? :(

Asså nu måste ni skärpa till er.
Vi har inte bloggat på två dagar och ändå har vi bara fyra kommentarer.
Vi har varit så snälla sjukt många gånger nu och gett er nya kapitel även fast vi inte fått alla kommentarer, men grejen är, att vi ser hur galet många som är inne varje dag, och ingen som kommenterar... jag hade tänkt lägga upp ett ikväll men det blir endast om vi får 13 kommentarer som vi vill.
Får vi inte det ikväll så hörs vi när vi fått det, hur lång tid det än tar.
Förlåt för ett surt inlägg men jag blir faktiskt lite besviken :(
Hejdå..... hoppas vi ses ikväll...?

Dreams do come true #37

FÖRRA DELEN:
- Oh thank you Justin, it´s so beautiful, you and me, forever. Jag log mot honom och han sträckte sig fram till mig och kysste mig. Guud vad jag älskade denna killen! Efter ett tag bestämde vi oss för att sova i alla fall och efter en stunds mysande i hans säng så tog sömnen över, för oss båda.
På morgonen vaknade jag av att väckarklockan ringde klockan nio. Jag gäspade och vände mig om mot Justin.
- We have to go up now sweetheart. If you want to take a shower too.
- Mm... Fine.. Mumlade jag sömningt.
Jag pussade han på kinden.
- You can sleep a little more while i take a shower. But don't fall asleep too hard.. Okey? Sa jag och tittade trött på hon.
- Okey honey. Sa han och slöt ögonen.
'
Jag log. Han var så fin, min älskade Justin.
Jag hoppade in i duschen och lät det varma vattnet rinna ner för min kropp.
När jag var klar smörjde jag in mig med min jordgubbslotion från The bodyshop. Och sprutade sedan på lite vaniljparfym. Jag älskade att blanda mina favoritdofter. Sedan tog jag på mig kläderna jag valt. En rosa oversize t-shirt, ett halsband med form av en cupcake, mörka jeansshorts och en vit väska. Självklart mina converse och rayban wayfarers till det. Och sist men verkligen inte minst, det fina armbandet jag fick av Justin igår.
Jag gick ut i rummet och drog upp persiennerna. Justin kisade mot mig.
- That was mean... Sa han och försökte låtsas låta sur.
Det gick inge vidare.
- Mmm.. Come a little closer. Viskade han till mig.
Jag kom och satte mig i sängen vid han.
- You smell wonderful. So good that i could eat you up.
Jag fnissade.
- You are so cute. But i think you have to go up now if you want to shower. The clock is 09:30.
- Oh damn it.. Okey then. Sa han. Gav mig en puss och gick sedan in i badrummet. Snart hörde jag honom sjunga.
Jag log för mig själv och satte mig sedan vid spegeln och sminkade mig.
Jag ville inte överdriva efterso jag skulle åka flygplan i 15 h. Men ville ändå se något okej ut.
Så det blev lite foundation, rouge och mascara. Det såg ganska bra ut. Jag kollade runt i rummet så jag inte skulle glömma något. Kollade så allt fanns i min handväska. Yes. Där låg allt, iPod, plånbok, nycklar, telefon. Allt fanns där.
Jag hörde badrumsdörren öppnas och där stod Justin i bara handuk runt midjan.
- Are you trying to kill me, or what? Sa jag och stirrade på honom.
- Maybe a little.. Sa han och flinade.
- Come here and give me a kiss. We still have a little time left. Sa jag och flinade.
Han kom fram till mig och kysste mig mjukt. Jag smekte hans mage och jag kände hur han ryste.
Jag kollade på klockan och det stod "09:54"
- Erhm.. Justin i think you need to get dressed now.. Sa jag.
- Mmm... Sa han och fortsatte kyssa mig.
Jag avbröt.
- It's 09:55 now..
- OH SHOOOOT! Skrek han och rusade till garderoben. Slängde på kläder och rusade runt som en galning.
Jag bara satt och skrattade åt han. Så typiskt honom!
Tillslut var han klar. Tog väskorna och började gå mot hissen. Jag försökte sno åt mig min egen väska men han isisterade. Där stod en bild med Kenny och Justin's mamma Pattie i. Vi la in väskorna och satte oss sedan bredvid varandra i baksätet.
- Hi kids! Sa kenny glatt.
- Hi Kennyboy! But we are nooooot kids. Utbrast Justin.
Han bara skakade på huvudet och skratta. Snart skrattade både jag, Justin & Pattie. Det var så mysigt.
Jag lutade huvudet mot hans axel. Och han lutade sitt huvud mot mitt.
Jag ville stanna kvar där förevigt.
Men tillslut stannade bilen utanför L.A's flygplats "Lax"
Vi tog våra väskor och gick innanför. Det var inte så mycket fans som jag trodde. Men det var en del paparazzis som var lite jobbiga. Men jag brydde mig inte så mycket om det. Jag fick ju vänja mig. Det var en stund kvar så jag och Justin satte oss i ett café och tog varsin milkshake. Jag tog jordgubb och han hallon.
Vi sa inte så mycket. Det behövdes inte. Precis när vi druckit upp hörde vi en kvinna ropa i högtalaren:
"Gate 56 are now open for flight to Sweden, Gothenburg. I repeat, Gate 56 are now open for for flight to Sweden, Gothenburg" Jag och Justin gav varandra varsinn blick. Det var lite bråttom nu! Och var var Pattie och Kenny?
Helt plötsligt ser vi dem komma rusandes. Jag pustade ut.
Vi skyndade oss mot Gate 56. Jag gav Kenny & Pattie varsin kram. Justin gav jag en lång, och en låååååång kyss.
- i will miss you darling! Sa Justin och log.
- I will miss you too. But in one week i move here. So we will see eachother soon! Sa jag.
Nu ropade kvinnan i högtalaren att alla måste gå ombord.
Jag gav Justin en sista kram.
- I love you! Sa han medans jag gick till flygplanet.
- I Love you too! Skrek jag tillbaka.
Men jag väcktes ur mina tankar när jag ser två välbekanta figurer.
Var dem dem från parken?
Innan jag går på planet hör jag hur dem skriker:
- THIS IS NOT OVER YET!!
Jag blev livrädd. Det var samma replik som i hot-smset jag fick..

DA DA DAAA! Hm.. Det börjar bli riktigt skumt det här med tjejerna. Vad kommer hända tror ni?
Förlåt för att delarna aldrig kom igår förresten.. Fick feber så jag mådde jättedåligt. :( Men här är den iallafall!
KOMMENTERA VAD NI TYCKER!!!!! Minst 13 kommentarer innan nästa del :)


EMELIA IS BACK ON TRACK

Hej allesammans! Shit vad längesedan deet var jag uppdatera. Olyckligtvis beror det på att mitt internet helt plötsligt slutade fungera.. Så det kändes som att leva på stenåldern hemma hos pappa. Men nu är jag hos mamma och har internet igen! Härligt.
-
Är ni sugna på en ny del idag eller? För jag ska sätta igång och skriva nu!! Men ska snart ha utvecklingssamtal, så antingen får det bli 2 korta. (En nu & en till sedan) Eller en lååååååååååååååång och bra om 2 timmar typ? :D
Kommentera så jag vet! Ha det braaaaaaaaaa.
Kram

Dreams do come true #36

FÖRRA KAPITLET:
Efter ett tag började det blev lite kyligare så vi bestämde oss för att gå hemmåt. Han tog min hand men då märkte jag att jag fick ett sms, som löd:

"Det är inte över än om du tror det, Sarah."

________________________________________________________________________________________________


Sarahs perspektiv:

När jag läste smset blev jag först helt chockad för jag fattade inte riktigt. Sen stelnade hela min kropp till och det rös i hela min kropp. Vad menar den här personen med det här?! Och hur kan den veta mitt namn?! Ska jag berätta för Justin att någon typ stalkar mig/oss eller låta det va? Kanske bäst att låta det va.. Jag skulle precis lägga ner mobilen för att ta honom i handen då jag kom på mig själv att jag såg ut som att jag hade sett ett spöke och odiskret som jag är såg ju givetvis Justin det..

- Sarah?! What´s the matter with you?! Frågade han och såg helt häpen ut.

- Uhhmm... nothing. Sa jag och försökte dölja det.

- Nothing?! I know something happend! Who text you? Frågade han och ställde sig framför mig med sina händer på mina axlar. Jag visste nu att jag måste berätta sanningen men var så rädd så jag säkte huvudet och började gråta.

- Justin.. I.. I dont know... Grät jag fram efter en stund och jag kunde verkligen inte sluta gråta.

- What do you mean with I dont know..? Frågade han och tog fram min fula samsung och läste smset.

- OMG Sarah, what is this?!

- I don´t know Justin! I really don´t! And what is it thats not over!? Grät jag fram ytterligare en gång.

- Okey.. this is really bad! I call Kenny, he must help us! Come here. Sa han och kramade om mig och släppte inte taget, även om han ringde. Vi satte oss ner på stranden igen och han kramade om mig, jag kände mig som tryggast när han gjorde sådär och jag började gråta för tänkte att även om det här är riktigt läskigt så hjälper det ju inte precis att gråta. Efter fem minuter var Kenny här med sin bil och han sprang fram till oss och frågade vad som hade hänt, Justin berättade allt.

- Sarah, I wil fix this! Can I take your phone.. so I can find the number and look who it is? Frågade han och räckte fram handen.

- Yeah sure.. here you have. Sa jag och gav honom mobilen.

- If you want to call your parents or something you can have mine! Sa han snällt, log mot mig och klappade mig på axeln.

- Or mine! Flikade Justin in och gjorde samma sak som Kenny, log mot mig och klappade mig på axeln, och då kunde jag inte låta bli att skratta, haha så söt är han när han håller på sådär.

- Thank you guys, it´s very kind of you. Svarade jag och log.

tom: 0cm; line-height: 0.53cm;" align="JUSTIFY">- Come on know, I drive you to the hotel and don´t go outside without me! Sa kenny och jag ljög faktiskt förut, jag känner mig ännu tryggare när Kenny är med! Hjälp vad stor människan är, men go! Justin tog min hand som vanligt och vi hoppade sen in i Kennys bil som körde oss till hotellet. Som tur var så blev vi inte tagna av en enda papparazzi, inte vad vi såg i alla fall, och det var skönt för jag var säkert fortfarande helt röd om ögonen efter allt gråt som kommit.

 

Justins perspektiv:

Fyfan vad arg jag är nu! Vem i helvette är denna idioten som förstör för Sarah nu?! Hoppas verkligen Kenny kan fixa det här nu så att det inte leder till att det blir värre. Visst, hon var min flickvän, Justin Biebers flickvän, såklart hon får "hatmejl" men något sånt här, det tolererar jag inte! När vi gick in i hotellet möttes vi inte av en enda papparazzi vilket var väldigt skönt. Jag hade fortfarande inte släppt hennes hand och vi bestämde oss för att säga godnatt till min mamma innan vi gick upp till vårat rum.

*Knackknack*

- Hi there my sunshines! Sa mamma och log, pussade oss båda på kinden och jag himlade lite med ögonen hur pinsam hon var ibland.

- Hi mum, we were just going to say goodbye and call Kenny, he has something to tell you! Och då syftade jag på mobilen.

-Okey.. And Sarah, when do you arrive tomorrow? Frågade hon.

- I have to be on the airport at eleven o'clock.

- Okey but I follow you guys and say goodbye to you and Kenny drive us so be ready at ten o'clock! Svarade hon.

- Nice, goodnight! Svarade vi båda och sen gick vi mot våran dörr. Eftersom Sarag hade en lång dag framför sig imorgon och vi skulle åka härifrån redan klockan tio på morgonen så antog jag att hon ville sova när vi kom hem men icke sa nicke!

- Justin i´m already hungry! Halvskrek hon och vi båda skrattade hur galet hungrig hon var hela tiden!

- Haha then I call roomservice baby, what do you want?

- Uhmmm.. TACO!!!!

- Haha your crazy man.. Sa jag och log mot henne, och när jag precis skulle ringa så kände jag att jag också var lite hungrig faktiskt.

"Hi, one taco with coke!

Okay.. something else?

Uhmm.. haha yepp! Take two tacos and two cokes!

Okey, bye!

Bye."

 

- Haha two tacos? Frågade hon.

- Yeahman, i´m starving! Svarade jag och vi båda började skratta. Hon stor i perfekt läge framför sängen så att jag kunde springa mot henne, så jag gjorde det och kastade mig i sängen, med henne under mig!

- YOU ARE CRAZY JUSTIN!

- YEAH AND SO ARE YOU MY LITTLE TACO! När jag sa det började vi skratta hysteriskt ännu en gång till. Vi låg kvar i sängen och bara myste några minuter, sen plockade vi undan lite efter att båda insett hur slarviga vi egentligen var. Efter en kvart kom maten och vi bokstavligt hällde oss i den. Att en promenad kan göra så mycket...

 

Sarahs perspektiv:

Jag var så galet trött men ville inte sova, för imon ska jag ju åka ifrån Justin..

- Are you tired? Frågade Justin.

- YES really!

- Aaaww you want to sleep?

- Haha no.. I´m gonna miss you so!

- Yeah I´m gonna miss you to honey, but it´s only one week left til you move, and then it´s gonna be you and me! Forever!

- Can you promise me, that it´s gonne be you and me.. forever Justin?

- This is my promise.. Sa han och tog fram en ask med två armband som var svarta flätade och där man knäpper satt det en berlock, jag fick ett  litet hjärta där det stog Justin i och han satte på sig det som det stog Sarah i. Även fast armbandet var väldigt vanligt så betydde det redan väldigt mycket för mig.

- Oh thank you Justin, it´s so beautiful, you and me, forever. Jag log mot honom och han sträckte sig fram till mig och kysste mig. Guud vad jag älskade denna killen! Efter ett tag bestämde vi oss för att sova i alla fall och efter en stunds mysande i hans säng så tog sömnen över, för oss båda.

____________________________________________________________________________________________

Sådärja! Förlåt om det inte blev så spännande i slutet men jag är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna längre, haha!

Hur tror ni att det kommer att gå med mobilen och vem var det egentligen?!

Efter 13 kommenterarer får ni reda på det, PUSS!Förlåt....igen

Förlåt alla galna läsare som längtar efter ett nytt kapitel!
Men nu ska jag faktiskt få förklara hur läget ligger till:
Emelias internet har helt lagt av och ingen vet när det ska fungera igen så hon har inte kunnat skriva något, stackars henne :(<3
Och jag (Sofie) har haft två prov denna veckan som jag verkligen behövt plugga jättejättemycket på så jag har helt enkelt inte haft tid :(
Vi är så hemskt ledsna för att denna bloggen inte uppdateras så ofta som ni kanske önskar.
Men å andra sidan.. vem säger att man måste ha mer än ett kapitel om dagen? Är det bara jag som gillar att längta lite...? ;)
Menmen! Nu är mina prov slut så nu ska jag skriva MINST ett kapitel som publiceras så FORT jag är klar! :D
-
Undertiden ställer jag en fråga till er:
Vad tycker ni om hans nya frisyr? Jag själv tycker att det är riktigt snygg men såklart saknar jag redan hans hairflip :(
haha så galet söt är killen!

GRATTIS JUSTIN!!!

Grattis Justin! 17 år. Hoppas du får en underbar födelsedag. Vi Beliebers i Sverige älskar dig!
Mycketmycket kärlek till dig denna dag! Puss & Kram.
VAD SÄGER NI BELIEBERS, SKA VI SÄGA LITE GRATTIS ELLER? KOMMENTERA GRATTIS :)

/Sofie & Emelia

RSS 2.0