Dreams do come true #51

FÖRRA KAPITLET:
"Hi lovely. Just wanted to say that i miss you.
But i'll see you tomorrow, and then i will have Chaz & Ryan with me.  ;)
And tomorrow you will also turn 15 years old. Hope you have a wonderful birthdaynight and i see you tomorrow my love. Love you sooo much! Gnite /Justin"
Jag log för mig själv. Han var så underbar. Jag svarade:
"Hi, i miss you more.. Hihi. Can't wait, excited to finally meet them! Yes i am.. See you tomorrow. Lovelovelovelovelooooooove you! Goodnight Justin. /Sarah"
Jag släckte lampan. Och hoppades på att kunna somna direkt. Jag var nämligen som ett litet barn när det gäller födelsedagar, kan aldrig somna...
_________________________________________________________________________________________________
- Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år! Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år! Ett fyrfaldigt leve för Sarah som fyller femton år idag, hipp hipp hurra hurra hurra HURRAAA!! Sjöng mamma, pappa, Bella och Cassie bredvid min säng samtidigt som jag reste mig upp och gnuggade mig i ögonen. Leendet var på läpparna hela tiden och när paketen nästan slängdes på min mage skrek jag:
- TACCKK!!
- Haha grattis gumman! Sa mamma och pussade mig på pannan.
- Min stora tjej, hur känns det att äntligen fylla elva? Tillade pappa som trodde han var rolig, igen.
- Haha kuuuul pappa...
- Byxmyndig nu då..! Sa tjejerna och log mot mig men så fort dom såg pappas blick, så blev dom chockade, sen började vi alla skratta åt det!
- Åh vilket ska jag öppna först?
- MITT FÖR FASEN! Skrek Cassie.
- Haha okeeeej! Hon var alltid så finurlig så av henne fick jag massa små paketer som hängde ihop, i ett snöre. Jag fick fyra askar. I den ena var det två jättefina pärlörhängen, med en diamant som självklart inte var äkta, i varje pärla. I den andra asken låg det ett jättefint halsband, längst ner på det var det en likadan pärla med en diamant i. I den tredje asken låg det ett armband som bestod av sådana pärlor med diamanter, och i den sista asken, låg det en ring med likadana pärlor, fast i miniatyrer.
- Åh TACK så jättemycket, vad fina dom var!! Älskar smycken!
- Haha ja det var därför du fick smycken, smarto!
- Hehe nice! Så ska jag öppna din nu Bella eller?
- Jaaappp! Hennes paket var en kartong, stor men platt, i den låg en otroligt fin tunika. Jag hade tittat på den hur länge som helst, men varje gång varit för snål för att köpa, och nu är den min!
- Åh gud Bella! NU är den min! Tack så himla mycket!
- Haha ja nu är den äntligen din, jag tänkte att nu när du har flyttat kan du ju inte åka in till stan varannan dag för att titta på den, så nu är det lika bra att du har den här, hos dig!
- Haha gud vad smart du är ibland asså! Nej vilken är näst på tur?! Frågade jag ivrigt.
- Haha lugna dig, du har tre paket av oss att välja här, ta denna först, sa pappa och räckte fram ett mellanstort hårt paket. Jag slet ivrigt upp paketet och jag kunde inte tro mina ögon när jag såg var det var!
- EN IPHONE 4?!?!?! Ni måste skojja! OMG!!! Haha efter några minuter hade jag lugnat ner och började på det andra paketet, det var ett jättefint skal till telefonen som jag bestämde för att inte sätta på med en gång, för jag ville att alla tydligt skulle se vad jag hade först, hehe.
- Så Sarah, nu ska du öppna ditt sista paket, och det som det innehåller, det kommer du, Cassie och Bella göra under denna dagen, så jaa, hoppas du blir glad nu!
- OKEJ!! Sa jag, slet av pappret från det mjuka paketet, och när jag såg var det var, börja jag störtgråta!
- NI KAN INTE GÖRA SÅHÄR MOT MIG, ALLT PÅ EN DAG, ÄR DET SANT?! NEJ DET ÄR KLART DET INTE ÄR SANT! ELLER!? JO DET ÄR SANT?! VAAAA?!
- Haha Sarah det är sant gumman, idag ska du och tjejerna åka till ett adoptionshem för hundar, och med det här kopplet kommer du ha med dig din framtida hund hem! När hon sa det började jag gråta ännu mer och jag slängde mig under täcket för jag såg så töntig ut, men dom andra började skratta åt mig och drog av täcket. Jag var så glad så jag sprang ner för trapporna, skrek och dampade runt, sen sprang jag upp igen och alla satt och såg helt frågandes ut.
- Öööhh? Vill du ha lite frukost? Frågade mamma.
- VAFASEN TROR DU JAG VILL HA MIN HUND!!
- Haha men dom öppnar inte förrän klockan elva ändå så vi får nog äta lite ändå serru. Sa Cassie.




Efter en stund hade vi alla ätit en jättegod frukost med ägg, bacon, rostade mackor, oboy och massa mer gott! Klockan var nu tio och vi hade bestämt att vara där när det öppnar av tre anledningar. 1. Jag kan inte vänta mer. 2. Jag vill inte att någon annan skulle ta den pefekta hunden ifrån mig. 3. JAG KAN INTE VÄNTA MER!
Jag hoppade in i duschen, tvättade håret med hårinpackning, sen peelade jag mig och rakade mig och allting sånt där för att jag skulle vara så fräsch som möjligt! Idag kände jag för stort fint och platt hår, så när jag satt på mig det jag köpte på stan igår, så fönade jag mitt hår. Vi alla tre sminkade oss samtidigt, och idag ville jag vara lite extra fin så tog rätt mycket smink, foundation, puder, rouge, mascara, glitter-eyeliner och läppglans! Precis innan vi skulle åka sprutade jag på mig lite parfym, sen hårsray och sist packade jag den lilla väskan.
.
- Är ni redo för att åka, där uppe?! Skrek pappa nerifrån hallen.
- Vi kommer nu!! Skrek jag tillbaka och vi sprang ner för trappan, kollade oss en sista gång i spegeln vid hallen, och sen åkte vi. Under dem 20 minutrarna det tog att åka dit var det BARA jag som snackade och lät ingen annan berätta något annat för jag var så himla hyper nu asså.
- Så tjejer nu är vi framme, men du får nog lugna ner dig lite nu, annars tror dom att du är galen, haha! Och justdetja, häromdagen när vi var här så pratade vi med en tjej som var svensk, hon heter Anna, och hon skulle hjälpa dig idag, tänkte att det blir lättast så. Sa mamma innan vi alla gick ur bilen. Även fast jag inte hade en aning om hur man skulle gå så gick jag först och bestämt och dom andra följde efter mig. När vi kom till entrén bemöttes vi av en trevlig personal som frågade vad vi ville ha hjälp med.
- Jag ska köpa en hund, iieep!
- Nej men vad trevligt! Kom här så ska jag visa runt! Det är jag som är Anna och grattis på födelsedagen förresten!
- Tack! Kom med här viskade jag till dem andra och dem skrattade och hängde på.
- Trevligt att du har med dig ett koppel, du ska ha en valp ser det ut som?
- Hehe japp! Om det finns!
- Visst finns det det, här finns det tyvärr gott om allt, vi älskar när folk kommer hit för att ge dem ett hem, såå, har du tänkt på någon speciell ras eller bara titta runt lite?
- Jag vill gärna ha en Golden Retriver.
- Okej, då går vi bort hit, för ungefär en månad sen fick vi in en mamma med sex golden valpar som hittades i ett överblivet hus, förstår mig inte på sådana folk alltså!
- Nej fy, att man klarar av att göra så. Awww titta vad söta!
- Japp här har vi dem! Dessa tre är killar, och dessa tre är tjejer. Vad är du mest intresserad av?
- Jag vill nog ha en kille, haha!
- Okej då har vi dessa tre att välja mellan, vi kallar dem inte något speciellt så du får komma på helt eget namn sen. Om du har svårt att bestämma dig kan du gärna gå in till dem och se vem som intresserar dig mest.
- Okej tack!
- Alla tre har ungefär samma personlighet med dem skiljer sig lite ifrån varandra. Han där är väldigt liten och kommer nog alltid vara det, lite blyg är han också men otroligt charmig. Denne här som hoppar är helt galen, men fortfarande lydig. Och denna här ser man redan på nu att han kommer bli en utställningshund om man kommer till rätt familj, otroligt fin och jättelydig redan nu! Bara för dig att välja!
- Ååh gud jag gillar dem alla tre! Vilken tycker ni mest om? Frågade jag till dem andra.
- Jag gillar den galna! Utbrast Bella.
- Haha ja jag med! Ni har exakt samma personlighet också! tillade Cassie.
- Var inte han lite söt också? Frågade pappa och pekade på den lugna.
- Haha jo det är klart alla är lika söta, men jag gillar nog denna mest! Sa jag och busade med den vilda.
- Är det han du har bestämt dig för? Frågade Anna.
- Japp det är det!
- Okej då kopplar du honom och så får han säga hejdå till sin familj, det är lite sorgligt tycker jag, men han kommer få det så mycket bättre nu! Jag gjorde som hon sa och sen gick vi vidare.
- Jag antar att du inte har så mycket saker hemma? Så här kan du köpa med lite saker till din hund.
- Ja det behöver vi men eftersom vi inte är några experter får du nog hjälpa oss lite vad vi måste ha, haha. Sa mamma och hon hjälpte oss. En timma senare åkte vi därifrån med hundkorg, filtar, mat- och vattenskålar. Hundmat för valpar, leksaker, hundgodis, borstar, hundschampoo, och massa små extra tillbehör. När vi skrivit på alla pappren och betalat gick vi därifrån, men min alldeles egna hund, Wille.
.
När vi kom hem så släppte jag honom lös i först våran trädgård och när han hade sprungit runt och lekt klart där, så var han redo att gå in i vårat hus. Tur att vi hade städat kan jag säga, haha! Vi ställde fram alla hans saker och han fick sin sovplats nedanför min säng, gud vad kul vi skulle ha, han och jag. Sarah och Wille.







Ojojoj... det var ett sent kapitel..Sorry men vi går i gymnasiet nu, och ingen har vart hemma under hela sommaren och inte haft datorer. Men TACK ni som är kvar! Puss
FORTSÄTTNING FÖLJER!


Kommentarer
Postat av: Beckis

Awesome!! <3

2011-09-19 @ 11:59:21
URL: http://igotbieberfever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0