Angående updaten.

Sluta klaga! Vad är det ni inte förstår? Jag går i 9:an. Förstår ni inte hur mycket prov/inlämningar/uppsatser/redovisningar/nationella prov vi har eller!? Vi gör så gott vi kan, både jag och Sofie.
Men för att skriva en bra novelldel behöver man mycket tid, vilket jag inte har just nu. Det är bara att acceptera.
Jag är ledsen, men hade ni vart i samma situation hade ni förstått.
Sofie har skrivit halva födelsedagsdelen, jag ska skriva resten sedan. Sen kommer den upp. Kan dock inte säga när eftersom det är nu det är som mest i skolan. (Men tack till er som har tålamod och förstår, ni är guld värda!)
Tack och hej.
/Emelia

Dreams do come true #51

FÖRRA KAPITLET:
"Hi lovely. Just wanted to say that i miss you.
But i'll see you tomorrow, and then i will have Chaz & Ryan with me.  ;)
And tomorrow you will also turn 15 years old. Hope you have a wonderful birthdaynight and i see you tomorrow my love. Love you sooo much! Gnite /Justin"
Jag log för mig själv. Han var så underbar. Jag svarade:
"Hi, i miss you more.. Hihi. Can't wait, excited to finally meet them! Yes i am.. See you tomorrow. Lovelovelovelovelooooooove you! Goodnight Justin. /Sarah"
Jag släckte lampan. Och hoppades på att kunna somna direkt. Jag var nämligen som ett litet barn när det gäller födelsedagar, kan aldrig somna...
_________________________________________________________________________________________________
- Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år! Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år! Ett fyrfaldigt leve för Sarah som fyller femton år idag, hipp hipp hurra hurra hurra HURRAAA!! Sjöng mamma, pappa, Bella och Cassie bredvid min säng samtidigt som jag reste mig upp och gnuggade mig i ögonen. Leendet var på läpparna hela tiden och när paketen nästan slängdes på min mage skrek jag:
- TACCKK!!
- Haha grattis gumman! Sa mamma och pussade mig på pannan.
- Min stora tjej, hur känns det att äntligen fylla elva? Tillade pappa som trodde han var rolig, igen.
- Haha kuuuul pappa...
- Byxmyndig nu då..! Sa tjejerna och log mot mig men så fort dom såg pappas blick, så blev dom chockade, sen började vi alla skratta åt det!
- Åh vilket ska jag öppna först?
- MITT FÖR FASEN! Skrek Cassie.
- Haha okeeeej! Hon var alltid så finurlig så av henne fick jag massa små paketer som hängde ihop, i ett snöre. Jag fick fyra askar. I den ena var det två jättefina pärlörhängen, med en diamant som självklart inte var äkta, i varje pärla. I den andra asken låg det ett jättefint halsband, längst ner på det var det en likadan pärla med en diamant i. I den tredje asken låg det ett armband som bestod av sådana pärlor med diamanter, och i den sista asken, låg det en ring med likadana pärlor, fast i miniatyrer.
- Åh TACK så jättemycket, vad fina dom var!! Älskar smycken!
- Haha ja det var därför du fick smycken, smarto!
- Hehe nice! Så ska jag öppna din nu Bella eller?
- Jaaappp! Hennes paket var en kartong, stor men platt, i den låg en otroligt fin tunika. Jag hade tittat på den hur länge som helst, men varje gång varit för snål för att köpa, och nu är den min!
- Åh gud Bella! NU är den min! Tack så himla mycket!
- Haha ja nu är den äntligen din, jag tänkte att nu när du har flyttat kan du ju inte åka in till stan varannan dag för att titta på den, så nu är det lika bra att du har den här, hos dig!
- Haha gud vad smart du är ibland asså! Nej vilken är näst på tur?! Frågade jag ivrigt.
- Haha lugna dig, du har tre paket av oss att välja här, ta denna först, sa pappa och räckte fram ett mellanstort hårt paket. Jag slet ivrigt upp paketet och jag kunde inte tro mina ögon när jag såg var det var!
- EN IPHONE 4?!?!?! Ni måste skojja! OMG!!! Haha efter några minuter hade jag lugnat ner och började på det andra paketet, det var ett jättefint skal till telefonen som jag bestämde för att inte sätta på med en gång, för jag ville att alla tydligt skulle se vad jag hade först, hehe.
- Så Sarah, nu ska du öppna ditt sista paket, och det som det innehåller, det kommer du, Cassie och Bella göra under denna dagen, så jaa, hoppas du blir glad nu!
- OKEJ!! Sa jag, slet av pappret från det mjuka paketet, och när jag såg var det var, börja jag störtgråta!
- NI KAN INTE GÖRA SÅHÄR MOT MIG, ALLT PÅ EN DAG, ÄR DET SANT?! NEJ DET ÄR KLART DET INTE ÄR SANT! ELLER!? JO DET ÄR SANT?! VAAAA?!
- Haha Sarah det är sant gumman, idag ska du och tjejerna åka till ett adoptionshem för hundar, och med det här kopplet kommer du ha med dig din framtida hund hem! När hon sa det började jag gråta ännu mer och jag slängde mig under täcket för jag såg så töntig ut, men dom andra började skratta åt mig och drog av täcket. Jag var så glad så jag sprang ner för trapporna, skrek och dampade runt, sen sprang jag upp igen och alla satt och såg helt frågandes ut.
- Öööhh? Vill du ha lite frukost? Frågade mamma.
- VAFASEN TROR DU JAG VILL HA MIN HUND!!
- Haha men dom öppnar inte förrän klockan elva ändå så vi får nog äta lite ändå serru. Sa Cassie.




Efter en stund hade vi alla ätit en jättegod frukost med ägg, bacon, rostade mackor, oboy och massa mer gott! Klockan var nu tio och vi hade bestämt att vara där när det öppnar av tre anledningar. 1. Jag kan inte vänta mer. 2. Jag vill inte att någon annan skulle ta den pefekta hunden ifrån mig. 3. JAG KAN INTE VÄNTA MER!
Jag hoppade in i duschen, tvättade håret med hårinpackning, sen peelade jag mig och rakade mig och allting sånt där för att jag skulle vara så fräsch som möjligt! Idag kände jag för stort fint och platt hår, så när jag satt på mig det jag köpte på stan igår, så fönade jag mitt hår. Vi alla tre sminkade oss samtidigt, och idag ville jag vara lite extra fin så tog rätt mycket smink, foundation, puder, rouge, mascara, glitter-eyeliner och läppglans! Precis innan vi skulle åka sprutade jag på mig lite parfym, sen hårsray och sist packade jag den lilla väskan.
.
- Är ni redo för att åka, där uppe?! Skrek pappa nerifrån hallen.
- Vi kommer nu!! Skrek jag tillbaka och vi sprang ner för trappan, kollade oss en sista gång i spegeln vid hallen, och sen åkte vi. Under dem 20 minutrarna det tog att åka dit var det BARA jag som snackade och lät ingen annan berätta något annat för jag var så himla hyper nu asså.
- Så tjejer nu är vi framme, men du får nog lugna ner dig lite nu, annars tror dom att du är galen, haha! Och justdetja, häromdagen när vi var här så pratade vi med en tjej som var svensk, hon heter Anna, och hon skulle hjälpa dig idag, tänkte att det blir lättast så. Sa mamma innan vi alla gick ur bilen. Även fast jag inte hade en aning om hur man skulle gå så gick jag först och bestämt och dom andra följde efter mig. När vi kom till entrén bemöttes vi av en trevlig personal som frågade vad vi ville ha hjälp med.
- Jag ska köpa en hund, iieep!
- Nej men vad trevligt! Kom här så ska jag visa runt! Det är jag som är Anna och grattis på födelsedagen förresten!
- Tack! Kom med här viskade jag till dem andra och dem skrattade och hängde på.
- Trevligt att du har med dig ett koppel, du ska ha en valp ser det ut som?
- Hehe japp! Om det finns!
- Visst finns det det, här finns det tyvärr gott om allt, vi älskar när folk kommer hit för att ge dem ett hem, såå, har du tänkt på någon speciell ras eller bara titta runt lite?
- Jag vill gärna ha en Golden Retriver.
- Okej, då går vi bort hit, för ungefär en månad sen fick vi in en mamma med sex golden valpar som hittades i ett överblivet hus, förstår mig inte på sådana folk alltså!
- Nej fy, att man klarar av att göra så. Awww titta vad söta!
- Japp här har vi dem! Dessa tre är killar, och dessa tre är tjejer. Vad är du mest intresserad av?
- Jag vill nog ha en kille, haha!
- Okej då har vi dessa tre att välja mellan, vi kallar dem inte något speciellt så du får komma på helt eget namn sen. Om du har svårt att bestämma dig kan du gärna gå in till dem och se vem som intresserar dig mest.
- Okej tack!
- Alla tre har ungefär samma personlighet med dem skiljer sig lite ifrån varandra. Han där är väldigt liten och kommer nog alltid vara det, lite blyg är han också men otroligt charmig. Denne här som hoppar är helt galen, men fortfarande lydig. Och denna här ser man redan på nu att han kommer bli en utställningshund om man kommer till rätt familj, otroligt fin och jättelydig redan nu! Bara för dig att välja!
- Ååh gud jag gillar dem alla tre! Vilken tycker ni mest om? Frågade jag till dem andra.
- Jag gillar den galna! Utbrast Bella.
- Haha ja jag med! Ni har exakt samma personlighet också! tillade Cassie.
- Var inte han lite söt också? Frågade pappa och pekade på den lugna.
- Haha jo det är klart alla är lika söta, men jag gillar nog denna mest! Sa jag och busade med den vilda.
- Är det han du har bestämt dig för? Frågade Anna.
- Japp det är det!
- Okej då kopplar du honom och så får han säga hejdå till sin familj, det är lite sorgligt tycker jag, men han kommer få det så mycket bättre nu! Jag gjorde som hon sa och sen gick vi vidare.
- Jag antar att du inte har så mycket saker hemma? Så här kan du köpa med lite saker till din hund.
- Ja det behöver vi men eftersom vi inte är några experter får du nog hjälpa oss lite vad vi måste ha, haha. Sa mamma och hon hjälpte oss. En timma senare åkte vi därifrån med hundkorg, filtar, mat- och vattenskålar. Hundmat för valpar, leksaker, hundgodis, borstar, hundschampoo, och massa små extra tillbehör. När vi skrivit på alla pappren och betalat gick vi därifrån, men min alldeles egna hund, Wille.
.
När vi kom hem så släppte jag honom lös i först våran trädgård och när han hade sprungit runt och lekt klart där, så var han redo att gå in i vårat hus. Tur att vi hade städat kan jag säga, haha! Vi ställde fram alla hans saker och han fick sin sovplats nedanför min säng, gud vad kul vi skulle ha, han och jag. Sarah och Wille.







Ojojoj... det var ett sent kapitel..Sorry men vi går i gymnasiet nu, och ingen har vart hemma under hela sommaren och inte haft datorer. Men TACK ni som är kvar! Puss
FORTSÄTTNING FÖLJER!


Dreams do come true #50

FÖRRA DELEN:
Efter några minuter fick jag ett sms av Justin:

"Hello baby, how are you?<3
And is Cassie&Bella there now?(:
Miss you already and u know what?
Ryan&Chaz is coming to us at your birthday, surprise!!
Maybe the girls would like that, haha! ;)
Love you, see u soon (: <3"

- Tjejer... vi får manligt sällskap av... Ryan&Chaz på min födelsedag!!!

- IIIH! Var det ända som kom ut ur Bella's mun.
- Jaaaaa! Blir ju superkul ju. Utbrast Cassie.
Jag log mot dem.
- Jag tänkte väl det! Sa jag och dem fnissade.
- Pax för Ryan! Skrek Bella plötsligt.
- Vadå pax? Man kan väl inte paxa en kille, eller? Undrade Cassie surt.
- Haha vad söta ni är.. Suckade jag.
-
Under resten av den onsdagen visade jag mina vänner runt i min nu hemstad. Dem var helt förundrade och gav upp små glädjetjut så fort vi passerade något de gillade. Jag skrattade med dem, men skrek också. Det var så kul att ha sina vänner här. Känner ju nästan ingen här. Förutom Justin då. Men nu skulle jag ju få lära känna hans kompisar också, det skulle bli jätteroligt! Men jag passade på att "tjeja" mig nu när dem var här. För vi var så otroligt galna tillsammans! När vi sen kom hem på kvällen, var vi alla trötta i hela kroppen av all vandring under dagen.
-
- Ska vi fixa era sängar, och sedan bädda ner oss framför en mysig film? Undrade jag medans jag sparkade av mig mina skor.
- Javisst! Men jag är sååååå hungrig. Kan vi inte äta något? Undrade Cassie, och både jag och Bella skrattade.
- Ja, men det är klart vi kan haha! Vi kan göra oss en god ceasarsallad? Föreslog jag.
- Låter super! Utbrast dem båda.
-
Så vi plockade fram kyckling, isbergssallad, brödkrutonger, tomater, parmesanost och lite dressing och gjorde en goooooood sallad som vi sedan tog med upp.
- Här, ställ dem på mitt skrivbord sålänge. Sa jag medans jag gick in i ett annat rum och hämtade två madrasser.
- Tack! Sa dem och började bädda sina grejer.
- Oj, dricka glömde vi! Jag springer ner och hämtar.
Jag gick ner till köket och tog varsin colaburk till oss, passade också på att sno med mig en chipspåse.
- Sådärja! Sa jag när jag kom upp. Dem hade bäddat färdigt, så jag slängde colorna till dem.
- Vad ska vi se för något? Undrade Bella.
- Hm.... Vet inte. Ni får välja? Sa jag och pekade mot min hylla med filmer.
- Jag vill se Titanic! Utbrast Cassie plötsligt och höll upp filmen mot mig och Bella.
- Visst, helt okej för mig sa jag och skrattade. Du då Bella?
- Okej! Låter bra. Sa hon och dunsade ner i sin säng.
1 Timma senare sussade alla sött i sina sängar, lyckliga efter en härlig dag.
-
Torsdagmorgon
Jag vaknade av att någon petade på mig.
- Mm..?
- Sarah? Ska vi inte gå upp nu? Så vi hinner shoppa länge idag!
- Öhm vaa.. Undrade jag sömnigt. Jag öppnade ögonen och fick se Cassie & Bella sitta där och glo på mig.
- AAAHHHHH! Skrek jag med världens tjejskrik.
- Öhm, vad tar du dig till? Undrade Bella.
- Hehe, Ja just det. Ni är ju här.. Ursäkta min morgonförvirring.
Dem brast ut i gapskratt och jag kunde inte låta bli att hända med.
- Ja just det, vi skulle ju shoppa idag!
- Ja.. Flinade Bella och Cassie.
-
Vi gjorde iordning oss, och åt sedan en frukost bestående av mackor, juice, vindruvor och annat gott ute på altanen. Det var en solig dag, så vi passade på.
-
Sedan åkte vi in till shoppingcentret, det var ganska folktomt. Men det brukade det ju vara under soliga dagar.
Vi kollade in lite vanliga butiker, och i min påse hamnade ett par nya shorts och en t-shirt. Men det var ju inte det ända jag behövde. Utan jag ville köpa en klänning också som jag kunde ha imorgon. Inte för fin eftersom vi inte skulle ha någon fest eller så. Men ändå en söt fin vardagsklänning. Efter ett tags letande hittade jag äntligen en fin klänning inne på Forever 21 med ett par skor till.
Cassie och Bella köpte varsin också.
- Så tjejer, vad säger ni? Ska vi ta en fika och sedan dra oss hemåt? Undrade jag.
- Ja visst, ska vi fika här inne på starbucks!? Snälla! Har alltid velat fika på starbucks!!!! Svarade Bella ivrigt och Cassie stämde in.
- Visst! Sa jag och skrattade lite.
Vi tog varsin vaniljmilkshake och en bulle. Sedan åkte vi hem.
- Fatta tjejer! Imorgon fyller jag 15 år. Iiiih! Utbrast jag och gjorde ett lite glädjeskutt.
- Haha jaa! Så himla awesome.
Resten av dagen satt vi ute på min altan och solade, snackade och drack massor utav jucie och läste tidningar.
En perfekt underbar dag med mina bästa vänner!
-
Innan vi la oss för att sova på kvällen, fick jag ett sms precisn är jag lagt mig tillrätta i sängen.
- Bella kan du räcka mig min telefon? Sa jag.
- M-m. Svarade hon och räckte mig den.
Det var från Justin.
-
"Hi lovely. Just wanted to say that i miss you.
But i'll see you tomorrow, and then i will have Chaz & Ryan with me.  ;)
And tomorrow you will also turn 15 years old. Hope you have a wonderful birthdaynight and i see you tomorrow my love. Love you sooo much! Gnite /Justin "
-
Jag log för mig själv. Han var så underbar. Jag svarade:
-
"Hi, i miss you more.. Hihi. Can't wait, excited to finally meet them! Yes i am.. See you tomorrow. Lovelovelovelovelooooooove you! Goodnight Justin. /Sarah"
-
Jag släckte lampan. Och hoppades på att kunna somna direkt. Jag var nämligen som ett litet barn när det gäller födelsedagar, kan aldrig somna...

Sådäääääär! Visst var det awesome? :D Och i nästa kapitel är det Sarah's födelsedag. Vi har sjukt mycket bra inplanerat, en hel del drama också. You will like! Kommentera lite mer nu så kommer nästa del snabbare!
Och förresten, glöm inte att gilla vår FACEBOOKSIDA. <- klicka.
Hoppas ni gillade denna delen! Den var väl lagom lång? :)


Gilla oss på Facebook!

Hejsan! Tyckte faktiskt det var dags för oss att skapa en Facebooksida. Så nu kan ni gilla oss där, och varje gång det kommer ut ett nytt kapitel kommer det stå där, nyheter & massa annat! Där kan ni även tjata på oss om vi är sega med uppdateringen! Så klicka nedan på "Gilla" Så kommer ni dit :) Glöm inte heller bjuda in vänner där, så vi inte bara har typ 2 gillningar :P
KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL FACEBOOKSIDAN!

Dreams do come true #49

FÖRRA KAPITLET:
- Justin? I'm tired. Can't we just go home to me or you and go to bed? Like seriously, i'm reeeeeeeally tired!
Han tittade på mig och flinade.
- Like seriously okay. Sa han med ett brett flin. Jag skrattade och boxade till honom på armen.
När vi kom hem till Justin satte vi på en lugnt film. Och sedan somnade jag i hans famn. Så trygg det bara gick att bli.
_______________________________________________________________________________________________

Justins perspektiv:
Sarah hade somnat på min mage och jag kunde inte låta bli att skratta lite åt henne, hon var ju så otroligt söt när hon låg där med öppen mun. När filmen var slut var klockan inte så jättemycket och jag var inte så trött så jag bestämde mig för att kolla Facebook och Twitter snabbt. Först loggade jag in på Facebook och gillade några inlägg som söta fans hade skrivit i min logg, ibland har jag bara lust att krama om dom och verkligen säga hur mycket dom betyder för mig, för det är faktiskt dom som gjort mig, kan man säga. Utan dom hade jag bara varit en vanlig kille som forfarande bodde i Canada, och så ville jag ju inte ha det. Innan jag loggade ut från Facebook skrev jag till mina fans "today has been an fun day.. but also pretty tough.. happy when things works out, gnite and see you tomorrow, sleep well my angels, haha." sen loggade jag in på Twitter. Det var ganska kul att se skillnaden på hur många tweets jag fick när dom inte visste att jag var online, och när jag visste det. För när jag skriver något så bläddras det snabbt som sjutton. Skrev sedan samma sak här som jag gjort på Facebook och följde några fans. Två tjejer och en äldre kille hade skrivit väldigt fint till mig så dom RT:ade jag också. Precis när jag skulle logga ut så gjorde Sarah ifrån sig ett så konstigt ljud att jag hoppade till av rädsla, sen kollade jag på henne och hon var lika söt som vanligt, och då kunde jag inte låta bli att skratta åt mig själv, haha gud vad töntig jag är. Innan jag loggade ut så var jag tvungen att tweeta: "haha omg, my girlfriend is dangerous when she is sleeping, you scared me! :o<3" Sen loggade jag ut, la ner datorn på golvet, stängde av TV:n, släckte lampan och sov, med Sarah i mina armar.

Sarahs perspektiv:
På onsdagsmorgonen vaknade jag av solen som sken in i mina ögon och att det var fruktansvärt varmt under Justins täcke. Jag satte mig upp och sträckte på mig, då märkte jag hur lite klockan var, 9.13 bara, men jag var inte ett dugg trött. Jag lät Justin sova och gick själv upp och satte på mig kläder och fixade till mig lite på hans toalett, haha ser alltid så galen ut på morgonen! Nu var klockan halv tio men jag ville fortfarande inte väcka honom så jag tänkte gå in på hans dator lite, då såg jag lapp vid hans dörr som Pattie antagligen hade slängt dit, på den stod det:
.
"Goodmorning!
Me and Caty is away for a shopping-trip today, home at dinner-time, don´t forget Sam!
Have a nice day, and tomorrow you have your photoshoot, don´t forget that to, haha!
Hugs from Pattie (:"

Jag tänkte göra Justin glad så jag gick ut med Sam med en gång, så slipper han riskera att bli överfallen av massa fans också. Vi gick en rätt så lång bit men eftersom han är så liten blir han trött så snabbt också, när vi kom hem drack han jättemycket vatten, haha sötnosen! Sen sprang vi upp till Justin, men var han vaken? Nej. Då tog jag Sam i famnen och satte ha på Justins mage, haha då vaknade han kan jag säga!
- Heeeeyyy Sammmiee! Sa han trött men glatt.
- Haha, is he the ONLY one that can wakes you up in the morning? Frågade jag.
- Uhm.. no I don´t think so, have you tried?
- YES I have, haha but you are so cute when you sleep so it doesn´t matter, haha!
- Am I cuter when I´m sleeping? Frågade han med sina valpögon och jag kände för att reta honom lite.
- Yeesss... Då tog han en kudde och kastade den på mig, det blev lite kuddkrig och Sam verkade älska det, han hoppade runt i sängen som en galning, det hela slutade med att vi låg och skratta åt honom istället. Sen la han sig över mig och kysste mig, blev som alltid lika varm i min kropp, gud vad jag älskar denna killen.
.
Innan vi gick ner och åt frukost gjorde Justin också sig i ordning och han satte på sig en jättefin rutig skjorta, så söt var han i sådana! Jag satte på mig mina jeansshorts, en stor svartvit t-shirt och svarta smycken. Håret plattade jag i morse och ansiktet lät jag vara osminkat, i alla fall för stunden. Vi gick ner och eftersom det är vi som ska göra frukosten, så blir det Justin, och eftersom det är Justin, så blir det pannkakor, med det har jag inget emot!
När klockan började närma sig tolv var jag tvungen att gå hem för klockan ett skulle jag, mamma och pappa åka till flygplatsen och hämta Bella och Cassie som skulle stanna ända till söndag. På fredag fyller jag ju år.
.
Justins perspektiv:
När Sarah hade gått så bestämde jag mig för att ringa till Chaz och Ryan, mina bästa vänner, för att se om dom kunde komma hit till Sarahs födelsedag, hennes kompisar är ju trevligt och tydligen fortfarande singlar, så vi sex skulle säkert kunna ha jättekul! Dem tyckte idén lät suverän, dom två säger aldrig nej när det handlar om tjejer inte, haha galna. Dem skulle ringa tillbaka när dem snackat med sina föräldrar.
.
Sarahs perspektiv:
Klockan var nu fem i ett och planet hade landat, nu väntade vi bara på att se dem komma med sina väskor i den långa gången. Haha, jag vet redan nu att dem kommer vara helt hyper, första gången för dem båda i USA. And here I live, stolt! Under tiden som vi väntade försökte pappa dra några roliga skämt med han lyckades ju sådär. Sen kom vi in på min födelsedag igen och jag blev direkt hyper för då tänkte jag på hunden.
- Hunde hunden hunden hunden!!!
- Haha men gumman, vi har ju inte sagt att du ska få någon hund än!
- Nej men ni har sagt kanske och ni är elaka om jag får vänta ytterligare ett år, hunden hunden hunden!!!
- Tjejerna tjejerna tjejerna! Sa mamma tillbaka och pekade bakom mig, och där kom dom, sprang och skrek mot mig och jag gjorde detsamma!
- OOOOMMMMMMGGGGGGG jag kan inte förstå att ni är här!!! Ni fattar inte hur mycket jag saknat er!
- Håll tyst med dig jag har saknat dig mest av allt i hela universum!! Nästan skrek Cassie.
- Aldrig i livet, jag har saknar henne mest! Sa Bella och dom slet nästan i mig, haha.
.
Efter ett långt samtal på flygplatsen fullt med tårar så åkte vi hem till oss, dom blev helt häpna när dom såg vårat hus och dom sprang runt och skrek OMG överallt, haha tur att mina föräldrar är vana. När dom lugnat ner sig så satte vi oss i min säng med en stor fet godispåse från Sverige, har saknat det! Vi snackade om allt möjligt och sen kom vi in på min födelsedag.
.
- Tjejer, jag vet att ni kanske inte gillar denna idén, men hur skulle det vara, om vi kunde fira min födelsedag tillsammans med Justin också? Vi har lixom pratat lite om det jag och han, hehe.
- ÖÖHH är du go eller?! Klart han ska vara med Sarah! Haha han är ju din pojkvän tönt!
- Hehe vad bra då! Lääängtar! Och vet ni?! Jag tror faktiskt jag FÅR en hund denna gången! Mamma och pappa har snackat om det jättemycket!
- Åhh gud vad kul för dig! Det kan ju vara på tiden nu också, så länge som du har velat ha en haha. Sa Cassie.
- Ja skitkul! Då kan ju Sam och din bli kompisar! Sa Bella.
- Haha hur visste du att Justins hund hette Sam? Frågade jag häpet.
- Sarah.. har du glömt av att jag typ var Sveriges största belieber?
- NEJ JAG VAR DET! Skrek Cassie.
- Haha okej tjejer, jag hade visst glömt av det.
.
Efter några minuter fick jag ett sms av Justin:
.
"Hello baby, how are you?<3
And is Cassie&Bella there now?(:
Miss you already and u know what?
Ryan&Chaz is coming to us at your birthday, surprise!!
Maybe the girls would like that, haha! ;)
Love you, see u soon, (: <3"
.
- Tjejer... vi får manligt sällskap av... Ryan&Chaz på min födelsedag!!!
_____________________________________________________________________________________________
Hej beliebers.....
Förlåt för att jag inte uppdaterat föränns nu men vi har haft så fruktansvärt mycket i skolan, ni som inte går i nian förstår nog inte.. vi har nationella och vanliga prov typ hela tiden.. och vi måste verkligen satsa nu. Och den senaste veckan har jag (Sofie) lidit av vattkoppor. Så har legat i min säng och mått riktigt dåligt faktiskt, så ah.. först idag klarar jag av att skriva på datorn! Men hoppas ni fortfarande tycker den är rolig att läsa, men lite mer drama förutom tjejerna skulle vara rätt nice va? Ge gärna förslag på vad, så får vi kanske ännu bättre idéer (:
Glöm inte att kommentera, puss på er finisar!<3


GRATTIS TILL SOFIE!

Hej alla! Idag ska ni vara snälla, för det är inte en vanlig dag idag. DET ÄR SOFIE'S 16:ONDE FÖDELSEDAG!
Så jag tycker alla ska vara riktigt snälla och säga grattis till henne idag! :D
Så kanske hon publicerar nästa del? Jag vet inte, hon är lite seg hon hähääh *för det är absolut inte jag nanan..*
Nej men komigen nu förtusan!
PUSS /Emelia

RSS 2.0